Συνέντευξη Lena Headey : Τι πιστεύει η Σέρσεϊ για την Ντάνυ

Σε συνέντευξη στο EW, η ηθοποιός Lena Headey μίλησε για το τι σκέφτηκε ο χαρακτήρας της βλέποντας την Ντάνυ με Ντρόγκον κατά την είσοδο τους στο Ντράγκονπιτ.

«Νομίζω ότι ζηλεύει αμέσως, επειδή η Νταινέρυς είναι ομορφότερη και νεότερη από αυτή και η προφητεία λέει ότι κάποια νεότερη και ομορφότερη θα πάρει τη θέση της, έτσι είμαι σίγουρη πως αυτό βρίσκεται στο μπροστά μέρος του μυαλού της. Και ο Τυριόν είναι το Χέρι της, οπότε δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο».

Η προφητεία της Maggy για τη Σέρσεϊ έχει βγει αληθινή μέχρι στιγμής. Δεν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ραίγκαρ αλλά τον Βασιλιά Ρόμπερτ. Απέκτησε τρία παιδιά και όλα πέθαναν ενώ ο Βασιλιάς πολλά δικά του μπάσταρδα. Σύμφωνα με τον σεναριογράφο Bryan Cogman η Maggy μιλά μόνο για τα τρία επίσημα παιδιά που έζησαν οπότε θα είναι ενδιαφέρον η κατάληξη της τωρινής εγκυμοσύνης της. Τώρα, μια πιο όμορφη και πιο νέα έρχεται να της πάρει τη βασιλεία. Αν προσθέσουμε και την αποχώρηση του Τζέιμη της παίρνει και ότι αγαπά περισσότερο.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε επίσης για το ψέμα, πως δήθεν θα συνταχθεί μαζί με Ντάνυ και Τζον στην καταπολέμηση των Γουόκερ. «Νομίζω το ψέμα της θα είναι πολύ σοκαριστικό. Είναι τόσο σκύλα. Δεν συγχωρεί κανέναν».

Θα περιμένουμε την επόμενη σεζόν για να δούμε που θα την οδηγήσει το μίσος, τι επιπτώσεις θα έχει η φυγή του Τζέιμη και αν εκπληρωθεί και το υπόλοιπο κομμάτι της προφητείας.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.