Η Maisie Williams μίλησε για τον θλιβερό θάνατο που είδαμε στο φινάλε της 7ης σεζόν του Game of Thrones!


Την περασμένη Κυριακή, το HBO έδωσε το φινάλε της 7ης σεζόν του Game of Thrones, όπου οι ιστορία της Arya Stark, της Sansa Stark και του Littlefinger έφθασαν στην κορύφωσή τους.

Η Maisie Williams μίλησε για το δραματικό επεισόδιο δίνοντας στους φανς μια άποψη της κάπως περίεργης συμπεριφοράς της Arya φέτος.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι φέτος η Arya ήταν διαφορετική. "Πολλά από τα συναισθήματά της την έχουν αφήσει. Ήθελα να είναι ψυχρότερη και πιο σκούρα ", είπε. "Μόλις εκπαιδεύτηκε για να είναι ένας άνθρωπος χωρίς πρόσωπο. Έπρεπε να ξεχάσει τελείως ποια είναι όπως κάθε πτυχή της προσωπικότητάς της."

Η ηθοποιός περιέγραψε επίσης τους λόγους της έντασης μεταξύ των δύο αδελφών Stark φέτος.

"Η Arya αγωνίζεται να δεχτεί το γεγονός ότι ήταν δύσκολο για όλους. Όλοι έχουν περάσει τόσα πολλά. Η Arya είναι πολύ ζεστή γενικά. Ήταν πάντα. Επέστρεψε στους σωστούς ανθρώπους και τώρα είναι σε λάθος πρόσωπο, αλλά εξακολουθεί να είναι ο ίδιος χαρακτήρας με αυτό το ελάττωμα. Αγωνίζεται να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Δεν ξέρει τι έχει περάσει η Sansa και δεν θα την ακούσει. Έχει μετατραπεί σε ένα είδος τέρατος και απευθύνεται σε λάθος άτομο, αλλά δεν το γνωρίζει."

Ευτυχώς για τους Starks, η Arya και η Sansa έβαλαν τελικά τα πράγματα στην θέση τους και έκαναν τη σωστή κίνηση στο φινάλε της σεζόν. Αφού προσπαθούσε να στρέψει τις αδελφές εναντία τη μία στην άλλη, ο Littlefinger βρέθηκε παγιδευμένος στη Μεγάλη Αίθουσα και την έπαθε άσχημα. Με πληροφορίες που τους παρείχε ο Bran, η Sansa δηλώνει ότι ο Littlefinger είναι ένοχος δολοφονίας και προδοσίας και η Arya εκτελεί τη ποινή. Ο Maisie εξηγεί πώς αυτή η εξέλιξη συνέβαλε στην οικογένεια Stark

"Όλοι θέλουν μια ευτυχισμένη επανένωση, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στο Game of Thrones. Δεν είναι ρεαλιστικό για αυτά που έχουν περάσει. Είναι σημαντικό να υπάρχει αυτή η δοκιμασία αφοσίωσης μεταξύ τους. Να έχουν κάτι που ξεπερνούν μαζί ως ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένη που έχουμε κάτι καλό να κάμουμε και ότι τελικά ξεφορτωθήκαμε τον Littlefinger επειδή ήταν ο μόνος πραγματικός υπεύθυνος για την ιστορία." 


Πριν από το φινάλε, βλέπουμε τελικά μια ειλικρινή στιγμή μεταξύ της Arya και της Sansa. Ο Littlefinger είναι νεκρός, η ειρήνη έχει αποκατασταθεί (για τώρα) και αισθάνονται αρκετά χαλαρές για να ανταλλάξουν συγχαρητήρια. Η Williams είναι ευχαριστημένη με τη νέα εξέλιξη. "Η Sansa και η Arya είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι", είπε.

Πραγματικά δεν θα μπορούσαν να επιζήσουν αν η μία πέρναγε τα προβλήματα της άλλης. Η Arya θα είχε σκοτωθεί εδώ και πολύ καιρό αν έπρεπε να ζήσει μέσα στα προβλήματα που είχε περάσει η Sansa. Η Arya δεν της δίνει την πίστη που της αξίζει. Αλλά συνειδητοποιούν ότι ο Littlefinger τους παίζει και τελικά τα καταφέρνουν μαζί. Η Arya τον εκτελεί, αλλά είναι πραγματικά η σκηνή της Sansa.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.