Κάθε επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones θα είναι "μνημειώδες"


Δεν είναι μόνο η εποχή κινηματογράφησης που ξεκινάει αυτό το μήνα, αλλά και η περίοδος που τα μέλη παίρνουν τα σενάρια και αρχίζουν να δουλεύουν στην όγδοη σεζόν του Game of Thrones.


Έτσι δεν μπορούν να αποφύγουν να μας πουν κάποια πράγματα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από το τέλος της σειράς. Αυτή τη φορά ήταν ο John Bradley, ο οποίος παίζει το Samwell Tarly.

Σε μια νέα συνέντευξη με την HuffPost, ο κ. Bradley έδωσε τις σκέψεις του για την 8η σεζόν και την εντυπωσιακή σκηνοθετική σύνθεση που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, αποτελούμενη από τους αγαπημένους David Nutter ("The Rains of Castamere", "The Dance of Dragons", "Mother's Mercy"), Miguel Sapochnik (" Hardhome,” “Battle of the Bastards,” “The Winds of Winter "), και οι παραγωγοί David Benioff και DB Weiss ("Walk of Punishment,” “Two Swords.")

"Συγκεντρώσαμε μια ομάδα σκηνοθετών φέτος, οι οποίοι έχουν αναλάβει κάποια από τα μεγάλα επεισόδια μας στο παρελθόν", εξήγησε ο Bradley στη HuffPost.

"Ο Miguel και ο David έχουν κάνει μερικά από τα καλύτερα επεισόδια των προηγούμενων σεζόν. Είναι σαφές ότι κάθε επεισόδιο από τα έξι που έχουν απομείνει στην 8η σεζόν θα είναι μνημειώδες και χρειάζεται κάποιον στο τιμόνι που έχει κάνει αυτό το είδος και γνωρίζει καλά τις υψηλές απαιτήσεις."


Όσο για τους παραγωγούς που αναλαμβάνουν το τελευταίο επεισόδιο, ο Bradley θεωρεί ότι είναι μια «ποιητική» απόφαση. Είναι πεπεισμένος ότι το φινάλε της σειράς είναι "στα σωστά χέρια" με τους Benioff και Weiss, και ο συλλογισμός του είναι πειστικός:

"Ξέρουν τα πάντα για την σειρά. Έχουν επιφορτιστεί με τα πάντα και κάθε σημαντική απόφαση σε όλες τις σεζόν μέχρι τώρα έχει γίνει από τον David και τον Dan. Νομίζω ότι έχουν κάνει μια απίστευτη δουλειά με αυτή τη σειρά. Αξίζουν ό, τι παίρνουν και αξίζουν το δικαίωμα να ολοκληρώσουν αυτό το show με τον τρόπο που κρίνουν κατάλληλο. Δεν νομίζω ότι κάποιος άλλος θα είναι πιο κατάλληλος, οπότε δεν μπορώ να περιμένω. "

Και τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτά τα τελευταία έξι επεισόδια; Σύμφωνα με τον Bradley, η παραγωγή υπόσχεται ένα πραγματικά συναρπαστικό τέλος: "θα δείτε έξι επεισόδια φέτος που θα είναι σαν να βλέπετε το 9ο επεισόδιο από κάθε σεζόν".
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.