Γιατί τα επεισόδια της 8ης σεζόν του Game of Thrones θα είναι μεγαλύτερα ;


Αν γνωρίζουμε κάτι για την 8η σεζόν του Game of Thrones, είναι ότι θα είναι έξι επεισόδια.

 Γνωρίζουμε και κάποια άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι πολλά. Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με την χρονική διάρκεια αυτών των επεισοδίων, με βάση πολλούς παράγοντες, αλλά τίποτα δεν έχει καταστεί σαφές ακόμα. Ευτυχώς, ο Liam Cunningham, ο οποίος παίζει τον Davos Seaworth, ήταν στην ευχάριστη θέση να δώσει μερικές ακόμη πληροφορίες.


Μιλώντας στο TV Guide, ο Cunningham σχολίασε γιατί πιστεύει ότι η 8η σεζόν θα είναι πράγματι μεγαλύτερη.

"Τα επεισόδια σίγουρα θα είναι μεγαλύτερα. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι. Πριν είχαμε έξι μήνες για να κάνουμε δέκα επεισόδια, και τώρα θα κάνουμε πολύ περισσότερο για έξι επεισόδια. Έτσι, αυτό προφανώς θα μεταφραστεί σε μεγαλύτερα επεισόδια", δήλωσε ο Cunningham, πριν επισημάνει ότι οι χρόνοι των επεισοδίων δεν είναι ακόμη γνωστοί μέχρι να γυριστούν και να επεξεργαστούν τα επεισόδια.

Φυσικά, υπάρχουν άλλοι παράγοντες που μπορούν να εξηγήσουν αυτό το νέο χρονοδιάγραμμα λήψης. Ο Iain Glen είχε μια εναλλακτική εξήγηση: δεδομένου ότι οι περισσότεροι χαρακτήρες βρίσκονται μαζί τώρα, μπορούν να έχουν μόνο μία μονάδα που θα γυρίζει ταυτόχρονα, αντί για δύο ή τρεις.

 Δέκα μήνες λήψης είναι εκπληκτικό, δεδομένου ότι θα γυριστούν μόνο έξι επεισόδια. Ενώ η 7η σεζόν είχε μόνο επτά επεισόδια, το μέσο επεισόδιο αυξήθηκε από 55 σε 62 λεπτά. Τώρα στην 8η σεζόν αναμένεται να αυξηθεί ο χρόνος αυτός.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.