Ο ηθοποιός Marc Rissmann θα πρωταγωνιστήσει ως χαρακτήρας βιβλίου στην 8η σεζόν του Game of Thrones!


Τα γυρίσματα του Game of Thrones ξεκινάνε αυτή την εβδομάδα και υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με έναν ηθοποιό που θα παίξει στην 8η σεζόν.


Ο Γερμανός ηθοποιός Marc Rissmann θα παίξει τον Harry Strickland, επίσης γνωστός ως Harry Strickland, διοικητής της Golden Company.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται με το επίσημο βιογραφικό του Rissmann, το οποίο δείχνει με ακρίβεια ποιον θα παίξει στην 8η σεζόν. Λέει επίσης ότι θα δουλέψει με διάφορους σκηνοθέτες, που σημαίνει ότι θα τον δούμε σε περισσότερα από ένα επεισόδια.


Στο φινάλε της 7ης σεζόν, ο Euron Greyjoy έφυγε από το King's Landing για να συγκεντρώσει το στρατό της Χρυσής Εταιρείας, μια ομάδα μισθοφόρων, που θα τους φέρει στο Westeros. Στα βιβλία, ο Strickland ξεκινάει ως υπεύθυνος πληρωμής της εταιρίας προτού αναδειχθεί σε ηγετική μορφή. Εισβάλει στο Westeros μαζί με τον Jon Connington και τον νέο Aegon Targaryen, αν και είναι επιφυλακτικός και απρόθυμος να πολεμήσει. Ο Connington τον θεωρεί δειλό.

Όπως και άλλοι ηγέτες στη Χρυσή Εταιρεία, ο Strickland προέρχεται από εξορία του Westeros και είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην πατρίδα του. Φυσικά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο από αυτό το backstory θα ενσωματωθεί στην σειρά. Ο Connington και ο Aegon έχουν ήδη κοπεί. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο Strickland θα είναι ένα μέρος του, και ότι ο Rissman θα τον παίξει.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.