Νέα φωτογραφία του Winterfell, υποδεικνύει γεγονότα της 8ης σεζόν του Game of Thrones!


Η κινηματογράφηση βρίσκεται επίσημα σε εξέλιξη για την 8η σεζόν του Game of Thrones, και φωτογραφίες άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

 Όπως αναφέρθηκε, στο Winterfell που έχει δημιουργηθεί σαν τοποθεσία στο Moneyglass υπάρχει δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό. Χάρη στον ατρόμητο φαν Roy Dowie, έχουμε μια φωτογραφία από τον Οίκο Stark.


Μπορεί να μην φαίνεται διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει στην τηλεόραση, αλλά όπως θα δείτε, υπάρχουν πολλές βελτιώσεις. Μεγάλο μέρος του Winterfell δημιουργήθηκε στο παρελθόν μέσω του CGI.

Τώρα όμως τα τοίχοι περιλαμβάνουν ομοιόμορφες πτυχώσεις. Αυτά προηγουμένως τα είχαμε δει μόνο σε κοντινά πλάνα, όπως με την Arya και τη Sansa, που δεν περιείχαν ολόκληρο το κάστρο.


Επιπλέον, οι πύργοι στο πλάνο είναι καινούργιοι. Φυσικά, τους είδαμε και παλιότερα, αλλά και πάλι δημιουργήθηκαν από το CGI. Ο τρόπος όμως που έχουν φτιαχτεί πιθανόν να υποδεικνύουν κάποιο σπόιλερ για την 8η σεζόν.

 Το Winterfell, όπως φαινόταν στην 6η σεζόν

Το Winterfell όπως δείχνει μέχρι στιγμής για την 8η σεζόν

Η κατασκευή πρακτικών συνόλων μετά από επτά σεζόν χρήσης του CGI για τη δημιουργία του Winterfell μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: οι ηθοποιοί θα κάνουν γυρίσματα στα τοίχοι του Winterfell. Να είστε βέβαιοι ότι το HBO δεν ξοδεύει χρήματα για να δείξει φρουρούς περπατώντας μπροστά και πίσω. Η ανάγκη για πρακτικούς τοίχους και πύργους σημαίνει ότι θα δούμε μια σκηνή μάχης.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.