Γυρίσματα για την 8η σεζόν του Game of Thrones στα στούντιο Linen Mill της Βόρειας Ιρλανδίας!


Τα γυρίσματα για την 8η σεζόν του Game of Thrones συνεχίζονται με απόλυτη μυστικότητα, με την παραγωγή να έχει μάθει ύστερα από τις διαρροές που είχε παλιότερα, να κρατά τα πράγματα κάτω από την σκληρή εποπτεία της.

Παρ 'όλα αυτά, τα γυρίσματα συνεχίζονται με πολλές προειδοποιητικές πινακίδες να εμφανίζονται γύρω από τα στούντιο Linen Mill στο Corbet-Banbridge της Βόρειας Ιρλανδίας, όπου φιλοξενούνται αρκετές σημαντικές τοποθεσίες.


Τα Linen Mill Studios έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς με την πάροδο των χρόνων, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών χώρων του Winterfell, του Riverrun και ακόμη και της σκηνής του θανάτου του Hodor στο "The Door". Το HBO χρησιμοποιεί εδώ και καιρό αυτά τα μικρά ροζ σήματα "GoT" , τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για τους περίεργους φαν.


Το Irish Thrones έχει πει στο παρελθόν ότι υπάρχει δραστηριότητα στο Riverrun, το οποίο χτίστηκε σε εξωτερικούς χώρους πριν από την 6η σεζόν.

 Αν και το Riverrun παρέμεινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την 7η σεζόν, δεν εμφανίστηκε στην τηλεόραση. Εάν υπάρχει ανανεωμένη δραστηριότητα, μπορεί να επιστρέψει στην 8η σεζόν.

Τέλος ο Stephen McGuckin παρατήρησε μια ακόμα ροζ σήμανση στο εξωτερικό του Winterfell στο Moneyglass της Βόρειας Ιρλανδίας.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.