Ξεκινάνε τα γυρίσματα της 8ης σεζόν του Game of Thrones στο WinterfellNεώτερες φωτογραφίες, μετά από μήνες προετοιμασίας, μοιάζει να δείχνουν ότι σιγά σιγά αρχίζουν τα γυρίσματα στο Winterfell για την 8η σεζόν.

Εκτός από τις ειδήσεις κινηματογράφησης, έχουμε κάποιες μικρές ενημερώσεις για το casting για τη νέα σεζόν.


Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά αυτή την φωτογραφία, μπορείτε να δείτε τα φώτα σε λειτουργία και τα λευκά φορτηγά που δείχνουν ότι η παραγωγή είναι στην πόλη τώρα.


Όσον αφορά τι γυρίζουν, δεν είναι επιβεβαιωμένο. Ωστόσο, έχουμε αναφορές σχετικά με τη μαγνητοσκόπηση στο κοντινό Toome, και αυτό μπορεί να συνδεθεί με το Moneyglass.

 Η τεράστια και εκτεταμένη δημιουργία σκηνικών μπορεί να χρησιμεύσει για πολλαπλές τοποθεσίες ή τελικά για ένα κάστρο.


Σε άλλες ειδήσεις, έχουμε νέα και για το καστ.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η Danielle Galligan θα παίξει έναν χαρακτήρα που ονομάζεται "Sarra" σε ένα επεισόδιο που θα σκηνοθετήσει ο David Nutter. Η μόνη περίπτωση του ονόματος Sarra που εμφανίζεται στα βιβλία του Martin είναι η Sarra Frey, μία από τις αμέτρητες εγγονές του Walder Frey. Θα εμφανιστούν τα κορίτσια του Frey στην 8η σεζόν, αφού η Arya έχει εξοντώσει την οικογένεια; Αυτό είναι θέμα συζήτησης. Είναι πιθανό ότι το Game of Thrones θα δανειστεί ένα όνομα από τα βιβλία που θα χρησιμοποιήσει για έναν άλλο μικρό και άσχετο χαρακτήρα.

Μια άλλη νέα προσθήκη αυτή τη σεζόν είναι ο Emer McDaid. Το βιογραφικό του Spotlight σημειώνει ότι απλώς θα συμμετέχει, αλλά δεν προσδιορίζει κάποιο όνομα ρόλου ή άλλες λεπτομέρειες.


Η τρίτη ηθοποιός στη φωτογραφία είναι η Alice Nokes.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι θα παίξει κάποιο ρόλο, αλλά φαίνεται πολύ πιθανό.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.