Η 8η σεζόν του Game of Thrones θα είναι λαμπρή!


Ο ηθοποιός του Game of Thrones Ben Crompton, ο οποίος παίζει τον Eddison "Dolorous Edd" από την 2η σεζόν, ήταν πρόσφατα στο Ashington, της Αγγλία για να προωθήσει την εκστρατεία "Movember", η οποία ενθαρρύνει τους άνδρες να φροντίσουν την υγεία τους.


Ενώ ήταν εκεί, το Chronicle Live μίλησε μαζί του για την 8η σεζόν του Game of Thrones.

Το πρώτο που μάθαμε είναι ότι ναι, ο Dolorous Edd θα εμφανιστεί στην 8η σεζόν. Τελευταία φορά τον είδαμε ενώ βρισκόταν στο Castle Black, να υποδέχεται τον Bran και την Meera. Παρόλο που οι White Walkers έχουν πλέον φτάσει στο Westeros, ο Crompton έσπευσε να μας υπενθυμίσει ότι το Castle Black, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι ανέγγιχτο.


Ο Crompton επιβεβαίωσε επίσης ότι ήταν στην ομάδα που διάβασαν όλοι μαζί τα σενάρια της 8ης σεζόν και ότι η παραγωγή "μόλις άρχισε να γυρίζει σκηνές". Τα μέτρα ασφαλείας για την τελική σεζόν είναι πιο σκληρά από ποτέ, και ο Crompton δεν ήταν έτοιμος να δώσει spoilers, είπε ότι ξέρει τι έρχεται και αυτό ακούγεται σαν να είναι κάτι που πρέπει να θυμηθούμε.

"Μπορώ να σας πω ότι η τελευταία σεζόν θα είναι λαμπρή, ειλικρινά υπάρχουν δύο πράγματα εκεί που δεν θα έχετε ξαναδεί ποτέ στην τηλεόραση."

Τα γυρίσματα της 8ης σεζόν μόλις ξεκίνησαν και ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.