Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 8ης σεζόν του Game of Thrones!


Καθώς κινηματογραφείται μια νέα σκηνή που περιλαμβάνει τους Άσπιλους, η κατασκευή συνεχίζεται στο Moneyglass, για το Winterfell σε ένα μυστηριώδες σκηνικό.

Σύμφωνα με το watchers on the wall Τα γυρίσματα για τους Άσπιλους γίνονται κοντά στο Toome της Βόρειας Ιρλανδίας τις τελευταίες εβδομάδες. Παρόλο που δεν ήταν μάχη, ξέρουμε ότι ετοιμάζονται να πολεμήσουν τους White Walkers.

Εν τω μεταξύ, τα δύο μεγαλύτερα σκηνικά που ξέρουμε παραμένουν υπό κατασκευή. Χάρη στις νέες φωτογραφίες του αναγνώστη Cathair, μπορούμε τώρα να δούμε ότι το πεδίο του ξανασχεδιασμένου Winterfell στο Moneyglass καλύπτεται εκτενώς από ψεύτικο χιόνι. Για πρώτη φορά, οι τοίχοι του Winterfell και το εξωτερικό των τειχών του κάστρου θα είναι μέρος του σετ αντί για καθαρά CGI, γεγονός που δείχνει ότι θα γίνει κάποια μάχη εκεί.

Όσο για το άλλο σκηνικό, η κατασκευή στον χώρο στάθμευσης του Titanic Studios προχωρά, αλλά το κάνει πολύ αργά και τα φορτηγά προστατεύουν το σετ από την θέα. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν νέες φωτογραφίες:[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.