“Game of Thrones Touring Exhibition” αποκλειστικές φωτογραφίες για το GOT GR Fans
Το “Game of Thrones” αποτελεί ένα τηλεοπτικό φαινόμενο που έχει ενώσει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως κάνοντάς του να αναμένουν το επόμενο επεισόδιο της σειράς με αγωνία. Η ομάδα παραγωγής της HBO δημιούργησε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην μικρή οθόνη δίνοντας σάρκα και οστά στον κόσμο που δημιούργησε αρχικά ο George R.R. Martin στο χαρτί.


Πέρα από όλα τα καταπληκτικά ψηφιακά εφέ της σειράς, όπως τους δράκους ή τους White Walkers, υπάρχουν μία πληθώρα από σκηνικά, πανοπλίες, στολές και ενδυμασίες που έγιναν με παραδοσιακά μέσα. Αυτά ακριβώς τα αντικείμενα μπορεί να απολαύσει από κοντά το κοινό στη ” η οποία άνοιξε το περασμένο Σάββατο στην Βαρκελώνη όπου έγιναν και τα επίσημα εγκαίνια. Ο Ανδρέας Πεφάνης και η Βέρα Καρτάλου, δυο εκπρόσωποι της διοργανωτικής ομάδας του AthensCon βρέθηκαν στην έκθεση και σας μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της, μέσα από τις φωτογραφίες που τράβηξαν.


Η έκθεση είναι χωρισμένη σε διάφορες αίθουσες, όπου παρουσιάζονται ομαδικά τα βασίλεια, οι οικογένειες και οι τοποθεσίες της σειράς. Όλα έχουν επιμεληθεί έτσι ώστε οι επισκέπτες να νιώσουν ότι βρίσκονται μέσα σε εκείνον τον κόσμο. Είτε αυτό είναι στην αίθουσα του θρόνου, στο House of the Black and White ή στο The Wall, όλες οι αίθουσες σου γεννούν το αντίστοιχο συναίσθημα.


Βιτρίνες γεμάτες από τα προσωπικά αξεσουάρ των αγαπημένων χαρακτήρων, τα ρούχα και τον οπλισμό δεν λείπουν από την έκθεση και interactive δραστηριότητες, όπου ο επισκέπτης γίνεται πλέον και ο ίδιος μέρος του σκηνικού. Μπορεί για παράδειγμα να κρεμαστεί από ένα σκοινί στο χείλος του The Wall, να γίνει ένα ακόμα πρόσωπο στο σπίτι τον δολοφόνων του Braavos ή απλά να κρατήσει κάποιο από τα πολλά σπαθιά της σειράς όπως το Longclaw στην Battle of the Bastards!


Η έκθεση είναι τόσο ενδιαφέρουσα και γεμάτη που μετά από μιάμιση ώρα βόλτας και αφού απορροφήσει κανείς όλη την ατμόσφαιρα των βασίλειων, επιστρέφει στην πραγματικότητα θέλοντας να κάνει για άλλη μια φορά binchwatch από την αρχή όλα τα επεισόδια. Η “Game of Thrones Touring Exhibition” θα συνεχίσει το παγκόσμιο τουρνέ της σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες από τον Ιανουάριο και πιθανόν η Αθήνα να μπει στον πρόγραμμά της στα τέλη του 2019.


Είναι μία μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς που απολαμβάνει την σειρά ή τα βιβλία έστω και λίγο! Εμείς το απολαύσαμε στο έπακρο και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, είτε βρεθεί κάποιος στην Βαρκελώνη ή σε άλλη κοντινή χώρα. Εναλλακτικά υπομονή μέχρι… το τέλος του 2018!

Η μεγαλύτερη έκθεση κόμικς και ποπ κουλτούρας της χώρας μας, το AthensCon θα γίνει στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2017. Εκπρόσωπος και καλεσμένος από το Game of Thrones για φέτος είναι ο Ian Whyte που έκανε τον γίγαντα Wun Wun. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα www.athenscon.grΚατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.