Οριστικό: Το 2019 το φινάλε του Game of Thrones!

Game Of Thrones Season 8

Η Sophie Turner σε συνέντευξη της στο Variety μίλησε για το Game of Thrones αλλά και για τις δουλειές που ετοιμάζει στο άμεσο μέλλον (όπως το Dark Phoenix των Χ-ΜΕΝ) και δεν άφησε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας ότι μπορεί να δούμε τα νέα επεισόδια νωρίτερα. Για την ακρίβεια δεν άφησε κανένα περιθώριο.

«Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα από τον Οκτώβριο, αλλά έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον 7-8 μήνες ακόμα. Μπορώ να πω ότι έχουμε φτάσει στο ένα δέκατο του συνόλου» τόνισε αρχικά η ηθοποιός που υποδύεται τη Σάνσα και κλείνοντας, αναφερόμενη στα πρότζεκτ της για το μέλλον ήταν κατηγορηματική.

«Η 8η σεζόν του Game of Thrones θα βγει το 2019».

Έχουμε φυσικά μπόλικο καιρό μέχρι τότε μπροστά μας και οι θεωρίες για το τι θα συμβεί στο φινάλε θα φουντώνουν σιγά-σιγά αλλά εδώ θα είμαστε να τα καταγράφουμε.


Όσο για το γεγονός ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν για μία σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί από την εποχή που ήταν 14 ετών, η νεαρή ηθοποιός τόνισε ότι όλοι οι συντελεστές έχουν αντιληφθεί πλέον ότι πλησιάζει το αναπόφευκτο φινάλε.

 «Όταν διαβάζαμε το σενάριο της τελευταίας σεζόν, ήταν πολύ, πολύ ψυχοφθόρο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Thrones, βρίσκονταν όλοι εκεί», ανέφερε η Turner. «Όλοι οι Αμερικανοί (σ.σ. ηθοποιοί) ήθελαν να έρθουν. 

Σχεδόν κάθε μέλος του cast ήταν εκεί» εξομολογήθηκε η ίδια και πρόσθεσε: «Νιώθουμε κάπως για το τέλος. Μένουμε όλοι στην πόλη λίγο παραπάνω, πάμε για φαγητό, προσπαθούμε να περάσουμε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί. Δεν παίρνουμε πλέον τίποτα ως δεδομένο».


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.