Επιστροφές στο καστ και νέος ρόλος ηθοποιού στην 8η σεζόν του Game of Thrones!


Τα νέα του Casting για το Game of Thrones συνεχίζουν να εμφανίζονται και μάθαμε ότι δύο γνωστά πρόσωπα θα επιστρέψουν, καθώς και ένα νέο όνομα σε ένα νέο ρόλο!

Αν και εμφανίστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ήταν σημαντικό ότι η Alys Karstark, η τελευταία κληρονόμος του Karhold, κλήθηκε από τον Jon Snow στη 7η σεζόν για να επιβεβαιώσει την πίστη της οικογένειάς της στον Οίκο Stark. Η ηθοποιός Megan Parkinson θα επιστρέψει στο ρόλο της στην 8η σεζόν, σύμφωνα με μια λίστα.

Εκτός από την Alys Karstark, ο νεαρός Ned Umber, ο οποίος αναπαριστάνει ό, τι έχει απομείνει από τον Οίκο Umber, επιβεβαίωσε επίσης την αφοσίωση της οικογένειάς του και ο ηθοποιός που τον απεικόνισε ο Harry Grasby θα επιστρέψει στην 8η σεζόν. Το Wiki του Thrones ανέφερε πρόσφατα ότι ο Grasby βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Μπέλφαστ, οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι θα τον δούμε στην τελευταία σεζόν.

Όσο για το νέο πρόσωπο, η εταιρία Lisa Richards αναφέρει ότι ο Ιρλανδός ηθοποιός Seamus O'Hara θα παίξει έναν χαρακτήρα γνωστό ως Fergus. Δεν είναι ένα όνομα από τα βιβλία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε ποιος είναι ο Fergus και ποιος θα είναι ο ρόλος του.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.