Το Game of Thrones κατέχει το ρεκόρ της πιο πειρατικής τηλεοπτικής σειράς για την 7η σεζόν!


Οι επίσημοι αριθμοί τηλεθέασης του Game of Thrones συνεχίζουν να ανεβαίνουν κάθε χρόνο, με την 7η σεζόν να σπάει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ με κατά μέσο όρο πάνω από 10 εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν την σειρά του HBO.

Όμως, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν το Game of Thrones και με άλλα μέσα.

Το TorrentFreak αναφέρει ότι με αυτήν την τελευταία σεζόν το Game of Thrones κατέκτησε τον τίτλο, ως η πιο πειρατική τηλεοπτική εκπομπή, για έκτη συνεχόμενη χρονιά (δηλαδή από την 2η σεζόν).

Παρά την πλούσια τηλεθέασή του στο AMC, το The Walking Dead παραμένει στη δεύτερη θέση ως η πιο κατεβασμένη τηλεοπτική σειρά μέσω του BitTorrent.

Σύμφωνα με το TorrentFreak, "ο υψηλότερος αριθμός ατόμων που μοιράζονται ενεργά ένα επεισόδιο σε πολλά torrents ήταν 400.000. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το φινάλε έσπασε κάθε ρεκόρ HBO αφού το παρακολούθησαν πάνω από 12 εκατομμύρια τηλεθεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φυσικά, αυτά τα στοιχεία λαμβάνουν υπόψη μόνο αυτούς που κατέβασαν τα επεισόδια μέσω του BitTorrent. Πολλοί χρησιμοποίησαν άλλα προγράμματα torrenting ή P2P (peer to peer) ή άλλους τρόπους, όπως άμεσες λήψεις και streaming. 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.