Συνέντευξη Kit Harington: Το τέλος του GoT είναι αρκετά συναισθηματικό


Σε συνέντευξη του στο Deadline ο ηθοποιός Kit Harington μιλά για τα γυρίσματα της νέας σεζόν του GoT και τη σειρά Gunpowder.

Αν και οι μέρες στο σετ είναι μακρές και δύσκολες, τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά έχοντας τελειώσει με το πρώτο μέρος. Η πίεση όμως είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες σεζόν με τον καθένα τους να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, πράγμα που αρέσει στον ίδιο.

Όσο πλησιάζει το τέλος ο ηθοποιός μιλά για πληθώρα συναισθημάτων «Το ‘πως αισθάνεσαι’ είναι περίεργο πράγμα γιατί δεν είμαι σίγουρος πως αισθάνεσαι ένα συγκεκριμένο πράγμα….». Εξηγεί πως όταν βρίσκεσαι μέσα σε πολλά γυρίσματα είναι δύσκολο να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα γιατί όλοι επικεντρώνονται στο να πάνε τα πράγματα σωστά τη συγκεκριμένη στιγμή. Κοιτάζοντας τώρα το επεισόδιο της Μάχης των Μπάσταρδων καταλαβαίνει τι σήμαινε αλλά εκείνη τη στιγμή έκανε απλώς τη δουλειά του. Πλέον είναι περισσότερο επηρεασμένος από το τέλος από όσο περίμενε.

«…Οκτώ χρόνια της ζωής σου είναι πολύς χρόνος για να συνδεθείς με οτιδήποτε. Δεν ήξερα από την αρχή αν αυτό θα ήταν μια σειρά που δεν θα παρακολουθούσε κανείς ή αν θα ήταν μια σειρά που θα έβλεπαν πολλοί άνθρωποι. Και ποτέ δεν βρέθηκα σε μια κατάσταση, μια σειρά, που διήρκεσε τόσο καιρό.»

Τελειώνοντας για το GoT, ο Kit λέει πως η σειρά είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα που του συνέβη και τώρα που φτάνει στο τέλος της είναι αρκετά συναισθηματικό.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδω.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.