Δείτε μερικά από τα special χαρακτηριστικά του Blu-Ray / DVD της 7ης σεζόν του Game of Thrones!


Οι γιορτές πλησιάζουν, οπότε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το HBO θα κυκλοφορήσει σύντομα τα Blu-Ray και DVD της 7ης σεζόν του Game of Thrones στις 12 Δεκεμβρίου.

Ως συνήθως, τα σετ θα περιλαμβάνουν μια σειρά ειδικών χαρακτηριστικών για να διασκεδάσουν το fan κοινό. Σήμερα, ρίχνουμε μια κρυφή ματιά σε κάποια από αυτά τα άλλα χαρακτηριστικά.

Το Verge δημοσίευσε ένα αποκλειστικό τηλεοπτικό απόσπασμα από το 1ο μέρος ενός, 20λεπτου βίντεο με τίτλο «Imagination To Reality: Inside the Art Department». Το βίντεο καθορίζει τις διαδικασίες πίσω από το σχεδιασμό και τη λήψη της σειράς, και το κλιπ ενός λεπτού που δημοσιεύτηκε από το The Verge επικεντρώνεται στην παραγωγή του 6ου επεισοδίου, "Beyond The Wall." Περιλαμβάνει συνεντεύξεις από το cast και την παραγωγή, και ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα που δείχνει το ίδιο πλάνο από πολλές γωνίες.

Δείτε το βίντεο πατώντας πάνω στην εικόνα


Εν τω μεταξύ, η USA Today δημοσίευσε ένα αποκλειστικό πίσω από τα γυρίσματα κλιπ που περιλαμβάνεται στο Blu-Ray και επικεντρώνεται στη δημιουργία του Dragon Skull δωματίου, όπου φυλάσσονται τα κρανία των δράκων όπως το Balerion the Black Dread.


Ακόμη η 7η σεζόν θα περιέχει μια σειρά από τα History and Lore χαρακτηριστικά.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.