Η 7η σεζόν του Game of Thrones είναι υποψήφια για τα οπτικά εφέ και την μίξη ήχου!


Οι υποψηφιότητες συνεχίζουν να έρχονται για το Game of Thrones, και αυτή τη φορά η αγαπημένη μας σειρά συγκέντρωσε υποψηφιότητες για τον ήχο και τα οπτικά εφέ από την Cinema Audio Society (CAS) και την Εταιρεία Visual Effects Society (VES).

Το "Beyond the Wal", το έκτο επεισόδιο της 7ης σεζόν, υποδείχθηκε από την CAS για την καλύτερη μίξη ήχου. Τουλάχιστον πέντε μέλη είναι υποψήφια για το βραβείο, συμπεριλαμβανομένου του Ronan Hill αδελφού του, Conleth Hill! Ο Ronan εργάζεται πίσω από τις σκηνές ενώ ο αδελφός του εργάζεται μπροστά από την κάμερα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 24 Φεβρουαρίου.

Το "Beyond the Wall" είναι επίσης ένα από τα τρία επεισόδια που ορίστηκαν από το VES για έναν Κινούμενο Χαρακτήρα, με την πολική αρκούδα να παίρνει τα εύσημα. Οι άλλες δύο υποψηφιότητες είναι για τον Drogon που συναντά τον Jon στο "Eastwatch" και η πολεμική μάχη από το "The Spoils of War".


Συνολικά, το Game of Thrones κέρδισε τις περισσότερες υποψηφιότητες οποιασδήποτε τηλεοπτικής σειράς, συμπεριλαμβανομένων των Outstanding Visual Effects, Outstanding Created Environment, Outstanding Effects Simulation και Outstanding Compositing.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 13 Φεβρουαρίου.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.