Η 8η σεζόν του Game of Thrones θα προβληθεί τον Απρίλη του 2019 (;)


Πριν λίγο καιρό μάθαμε επίσημα από το HBO ότι η τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Μετά από αυτό, τέθηκε το εξής ερώτημα: Ποιο μήνα θα προβληθεί η σειρά ;

Τώρα χάρη στην Maisie Williams (Arya), ίσως έχουμε την απάντησή μας. Μιλώντας στο Metro, η Williams έδωσε κάποιες λεπτομέρειες.


"Ολοκληρώνουμε τον Δεκέμβριο του 2018 και προβάλλουμε το πρώτο μας επεισόδιο τον Απρίλιο του 2019. Θα έχουμε τεράστια επεισόδια. Υπάρχουν πολλά για την τελική επεξεργασία. Δεν θα θέλατε να βιαστούμε αυτή τη σεζόν καθόλου. Το οφείλουμε στο κοινό μας και στους οπαδούς μας να ολοκληρώσουμε πραγματικά αυτή την τελευταία σεζόν με το καλύτερο τρόπο."

Ένα ντεμπούτο του Απριλίου 2019 θα ήταν σύμφωνο με την παραδοσιακή έναρξη του Game of Thrones. Η 7η σεζόν ξεκίνησε τον Ιούλιο, αλλά αυτή ήταν μια εξαίρεση.


Τώρα, πρέπει να προσέξουμε όλοι ότι η πρόβλεψη της Maisie Williams έρχεται σε αντίθεση με όσα είπαν τα υπόλοιπα μέλη του cast και της παραγωγής. Ο Peter Dinklage δήλωσε πρόσφατα ότι τα γυρίσματα της παραγωγής ήταν "περίπου στα μέσα της σειράς". Οι πηγές του The Hollywood Reporter ανέφεραν ότι τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο του 2018 και ύστερα θα μπουν τα εφέ.

Πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για μια επίσημη ανακοίνωση, αλλά τα σχόλια της Williams είναι τα πιο συγκεκριμένα μέχρι στιγμής.

Επίσης, το σχόλιο της Williams για "τεράστια επεισόδια" δεν περνάει απαρατήρητο. Μιλάει για τη σημασία τους για την ιστορία ή για την χρονική διάρκειά τους; Ίδωμεν.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.