Ο Ben Crompton μίλησε για την "διαφορετική ατμόσφαιρα" της 8ης σεζόν του Game of Thrones!


Η μαγνητοσκόπηση για την 8η σεζόν του Game of Thrones, συνεχίζεται ασταμάτητα, και τα μέλη συνεχίζουν να αφήνουν κάποιες αναφορές για το πώς θα κυλήσει.

Ο Ben Crompton (Eddison "Dolorous Edd" Tollett) πρόσφατα μίλησε στο Metro για τη διάθεση που επικρατεί στην παραγωγή, την αυξημένη ασφάλεια και άλλα ακόμη.

"Υπάρχει μια ελαφρώς διαφορετική ατμόσφαιρα ," είπε ο Crompton. "Σε προηγούμενες σεζόν, είτε επιζούσαμε είτε όχι, γνωρίζαμε ότι η τηλεοπτική εκπομπή συνεχίζεται. Τώρα ότι και αν συμβεί, έρχεται το τέλος."

"Είναι κάτι που είμαι πολύ περήφανος. Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να κάνουμε τόσα πολλά πράγματα, που δεν έχουμε πραγματικά το χρόνο να καθίσουμε και να το σκεφτούμε άλλο."

Ένα άλλο ζήτημα που έχει μάλιστα πληγώσει το Game of Thrones, ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια είναι τα spoilers. Ευτυχώς ή δυστυχώς, το HBO προσπαθεί να διατηρήσει τις διαρροές στο ελάχιστο φέτος. Μέρος αυτού οφείλεται στο γεγονός ότι οι ηθοποιοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

"Είμαστε αρκετά προστατευτικοί ως καστ. Εκτός από την υποχρέωση να μην πω τίποτα, έχουμε μια πραγματική αγάπη για την σειρά. Βιντεοσκοπούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και φαινόταν να πετάει κάτι ψηλά. Όλοι ξαφνικά σταμάτησαν. Είναι ένα drone αναρωτηθήκαμε; "Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν από το τμήμα των SFX εφέ που προσπαθούσε κάτι να κάνει."

Εκτός του Game of Thrones, ο Crompton διδάσκει σε μια παραγωγή μπαλέτου του Rumpelstiltskin, η οποία διευθύνεται από τη σύζυγό του, Liv Lorent. Μπορείτε να δείτε το παρακάτω θέμα:

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.