Ο Brad Pitt θα έδινε $120,000 για να παρακολουθήσει ένα επεισόδιο του Game of Thrones παρέα με την Emilia Clarke και τον Kit Harington!


Ποιος δεν θα ήθελε να παρακολουθήσει ένα επεισόδιο του GOT παρέα με την Daenerys και τον Jon Snow?
Φαίνεται ότι ο Brad Pitt είναι σαν κι εμάς και το ήθελε πολύ! Ήταν μάλιστα διατεθειμένος να δώσει ακόμα και 120,000 δολάρια!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ένα βράδυ πριν τις Χρυσές Σφαίρες, ο Sean Penn διοργάνωσε την φιλανθρωπική εκδήλωση για συγκέντρωση χρημάτων για βοήθεια στην Αϊτή. Εκεί βρέθηκαν πολλά διάσημα ονόματα του Hollywood όπως ο Leonardo DiCaprio, o Brad Pitt, ο Arnold Schwarzenegger, η Lena Dunham, ο Jason Segel, η Patricia Arquette, ο πρόεδρος του Amazon Jeff Bezos και οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones, Emilia Clarke και Kit Harington.



Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε δημοπρασία. Ανάμεσα σε άλλα που δημοπρατήθηκαν ήταν και η παρακολούθηση ενός επεισοδίου του Game of Thrones μαζί με την Emilia Clarke. 



Η δημοπρασία ξεκίνησε από τα 20,000 δολάρια αλλά το ποσό άρχισε να ανεβαίνει πολύ γρήγορα. Ο Brad Pitt έδειξε από την αρχή της δημοπρασίας ιδιαίτερο ενθουσιασμό για να κερδίσει, τόσο ώστε σε κάποια στιγμή ενώ είχε χτυπήσει στα 80,000 δολάρια, ξαναχτύπησε με 90,000 ξεπερνώντας τον ίδιο του τον εαυτό! 



Ο Kit Harington εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην τουαλέτα, όταν όμως επέστρεψε κάποιος στην αίθουσα φώναξε αν ο βασιλιάς του Βορρά είναι παρών. Ο Kit δήλωσε παρών και μάλιστα προσφέρθηκε να βρίσκεται και αυτός μαζί με την Emilia στην παρακολούθηση του επεισοδίου. Τότε ο Brad Pitt ενθουσιάστηκε ακόμα περισσότερο και έφτασε το ποσό στα 120,000 δολάρια! 


Τελικά όμως κάποιος άγνωστος χτύπησε την δημοπρασία στα 160,000 δολάρια και κέρδισε! Ποιος μπορεί να ήταν αυτός ο άγνωστος? Κάπου πάει ο νους μας....




[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.