Νέα μελέτη διαπιστώνει ότι το Game of Thrones είναι η πιο επιτυχημένη σειρά που γυρίστηκε ποτέ!


Είναι το Game of Thrones ευχάριστο;

Φυσικά και είναι. Είναι το Game of Thrones το πιο μεγάλο σόου όλων των εποχών; Φυσικά και είναι, και τώρα έχουμε την έρευνα για να το αποδείξουμε. Η Samsung UK ανέθεσε στο OnePoll.com να διερευνήσει για την πιο δημοφιλές σειρά. Δυο χιλιάδες άτομα ερωτήθηκαν και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, έχουμε τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές που υπάρχουν:

1. Game of Thrones
2. Breaking Bad
3. Downton Abbey
4. The Walking Dead
5. The Sopranos
6. 24
7. Sex and the City
8. Other
9. Lost
10. The Wire
11. Peaky Blinders
12. Dexter
13. Orange is the New Black
14. House of Cards
15. True Blood
16. Gossip Girl
17. Sons of Anarchy
18 .Spooks
19. Homeland
20 .Desperate Housewives


Ο Steve Mitchell, επικεφαλής της διαχείρισης προϊόντων τηλεόρασης στη Samsung UK, μίλησε για τη μελέτη. "Είδαμε τα τελευταία χρόνια ότι υπήρξε μια ριζική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι παρακολουθούν τηλεόραση και τα αγαπημένα τους προγράμματα. Είτε μέσα από πακέτα είτε μέσω streaming, όλοι έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το περιεχόμενο που θέλουμε σε μια εποχή που είναι βολική για εμάς. "

Η έρευνα του OnePoll αποκάλυψε επίσης ότι το 44% των θεατών προτιμούν να παρακολουθούν περιεχόμενο κατόπιν αιτήσεως και ότι ένας στους πέντε παρακολουθεί επανειλημμένα τις αγαπημένες τους εκπομπές, βλέπει περισσότερη τηλεόραση τώρα από ό, τι πριν από πέντε χρόνια.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.