Επίσημη ανακοίνωση από το HBO για την επιστροφή του Game Of Thrones το 2019
Αν και η παροιμία που λέει ο λαός μας ''Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι''  θα ταίριαζε απόλυτα για το πότε θα είχαμε την 8η season, τώρα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση από το site του HBO για την επιστροφή του Game Of Thrones το 2019.


Τον προηγούμενο μήνα η Sophie Turner (Sansa Stark) σε δηλώσεις της είχε αφήσει να εννοηθεί πως οι φήμες που ακούγαμε μάλλον ήταν αληθινές για το 2019.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση του HBO που όπως είναι φυσικό μπορεί να μην λέει την ημερομηνία έναρξης της 8ης season, αλλά μας δίνει και κάποιες επιπλέον πληροφορίες γύρω από αυτήν.Η επίσημη ανακοίνωση.

''Η επική σειρά φαντασίας Game Of Thrones θα επιστρέψει για άλλα έξι επεισόδια της 8ης και τελευταίας season το 2019.


Οι David Benioff & D.B. Weiss, ο David Nutter και ο Miguel Sapochnik θα είναι οι σκηνοθέτες της νέας season. Oι σεναριογράφοι θα είναι οι David Benioff & D.B. Weiss, ο Bryan Cogman και ο Dave Hill. Οι παραγωγοί της σειράς είναι οι David Benioff, ο D.B. Weiss, ο Carolyn Strauss, ο Frank Doelger και ο Bernadette Caulfield. Οι βοηθοί παραγωγών είναι οι Bryan Cogman, ο Guymon Casady, ο Vince Gerardis και ο George R.R. Martin.''
Ιστοσελίδα HBO

The epic fantasy series Game of Thrones will return for its six-episode, eighth and final season in 2019.
David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter and Miguel Sapochnik will be the directors for the new season. Writers for the new season are David Benioff & D.B. Weiss, Bryan Cogman and Dave Hill.


The executive producers of the series are David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger and Bernadette Caulfield. Co-executive producers are Bryan Cogman, Guymon Casady, Vince Gerardis and George R.R. Martin.


Πηγή: www.hbo.com

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.