Ο Πρόεδρος του HBO λέει ότι το τέλος του Game of Thrones θα ευχαριστήσει τους φανς και μιλά για τα prequels


Ο Πρόεδρος προγραμμάτων του HBO Casey Bloys βρέθηκε προχθές στα 23α Βραβεία Κριτικών. Εκεί το Game of Thrones δεν κέρδισε το βραβείο της καλύτερης σειράς αλλά η βραδιά είχε να μας προσφέρει πλούσιο υλικό. Ο Bloys μίλησε για την 8η σεζόν αλλά και τι θα συμβεί μετά από αυτήν.

Αρχικά ο Bloys εξήγησε στο Entertainment Weekly γιατί καθυστερεί τόσο πολύ η 8η σεζόν:

Παίρνουν το χρόνο που χρειάζονται για να δώσουν στη σειρά το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Όσο η σειρά συνεχιζόταν όλα γίνονταν μεγαλύτερα. μεγαλύτερες μάχες, μεγαλύτερα οπτικά εφέ. Αυτά τα πράγματα παίρνουν χρόνο. Μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω για ένα πράγμα: οι παραγωγοί Dan Weiss και David Benioff δεν κάθονταν σε μια παραλία περιμένοντας να γυρίσουν στη δουλειά. Είναι τελειομανείς και αυτό είναι το πιο σύντομο που μπορεί η σειρά να επιστρέψει με το επίπεδο ποιότητας με το οποίο αυτοί συμφωνούν.


Ο Bloys επίσης σε παρόμοια ερώτηση στο Deadline ανέφερε: "σημειώστε ότι τα τελευταία επεισόδια θα έχουν μεγαλύτερες μάχες, περισσότερα και πιο περίπλοκα εφέ και η ίδια η ιστορία χρειάζεται περισσότερο χρόνο γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί."
Όσον αφορά το μήκος των επεισοδίων ο Bloys είπε ότι θα εξαρτηθεί από που θέλουν να κόψουν υλικό οι παραγωγοί και με το τι θα κάνει τους ίδιους να είναι ευχαριστημένοι. "Τα πάντα στο Game of Thrones είναι καθοδηγούμενα από την επιθυμία τους να κάνουν την καλύτερη σειρά πραγματικότητα. Το πότε θα βγει στον αέρα η σεζόν, όσο χρόνο θα διαρκεί κάθε επεισόδιο, ακολουθούμε τους παραγωγούς στο τι χρειάζονται."

Επίσης ο Bloys επιβεβαίωσε ότι το HBO σκοπεύει να προβάλει τα 6 επεισόδια στην σειρά, το οποίο πιθανόν να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν κενά εβδομάδων για διακοπές ή αργίες. Και δεν θα προβληθούν σε IMAX παρά μόνο στους συνδρομητές του HBO.

Ο Πρόεδρος του HBO προχώρησε απαντώντας στην ερώτηση πως είναι τα τελευταία επεισόδια του Game of Thrones:
Είναι απίθανα, είναι φανταστικά. Οι φανς θα είναι πολύ, πολύ χαρούμενοι.Επίσης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για τα πέντε prequels που ετοιμάζονται αυτή τη στιγμή.
Αν κάνουμε έναν πιλότο και μια σειρά, τίποτα δεν πρόκειται να βγει στον αέρα στο HBO μέχρι τουλάχιστον ένα χρόνο μετά την τελευταία σεζόν του GOT. Έχουμε συναρπαστικό υλικό και υπέροχους συγγραφείς να δουλεύουν πάνω σε αυτό. Δεν έχουμε πρόγραμμα, δεν είναι όλοι στον ίδιο προγραμματισμό, έχω δει διαφορετικές βερσιόν διαφορετικών πραγμάτων που έχουν δυνατότητες να είναι εξαιρετικά. Αλλά δεν υπάρχει πρόγραμμα για το πότε θα παρθεί απόφαση για οποιοδήποτε από αυτά. Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το Game of Thrones για να λανσάρουμε κάτι άλλο, θέλουμε να σταθεί μόνο του ως το φινάλε της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών.

Άρα τα prequels του Game of Thrones δεν θα βγουν στον αέρα πριν το 2020!

Επίσης ο Bloys επιβεβαίωσε ότι το HBO θέλει prequels και δεν ενδιαφέρεται για reboots ή remakes. Συγκεκριμένα δήλωσε "Η ιστορία αυτή, το τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου, τελείωσε".
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.