Συνάντηση κορυφής στο Ντουμπρόβνικ για την 8η σεζόν του Game of Thrones!


Μετά από μια μυστηριώδη πρώτη μέρα γυρισμάτων στο Ντουμπρόβνικ και μια ελαφρώς συγκεχυμένη δεύτερη, αυτή η τρίτη μέρα μας φέρνει κάτι ακόμη.

Η Lena Headey εμφανίστηκε με ένα νέο Βασιλικό κοστούμι και δεν είναι η μόνη. Προφανώς, στην 8η σεζόν η Cersei θα έχει μια συνάντηση στο King's Landing με έναν απροσδόκητο κύριο χαρακτήρα!

Προσοχή ακολουθούν Spoilers

Σε προηγούμενο θέμα μας αναφέραμε ότι ο Kit Harington κινηματογραφούσε μια σκηνή στην οποία ο Jon Snow συνοδεύτηκε από στρατιώτες του Βορρά. Σήμερα ο Jon εμφανίστηκε ξανά, αυτή τη φορά στο φρούριο Bokar, αλλά δεν ήταν μόνος! Όπως φάνηκε και στο Dubrovnik Net και στο The Dubrovnik Times, ήταν εκεί και η Cersei  μαζί με τον "The Mountain" Clegane.

Οι συνθήκες αυτής της συνάντησης είναι ένα μυστήριο. Με την πρώτη ματιά, το γεγονός ότι τόσο ο David Benioff όσο και ο D.B. Weiss είναι στη σκηνή δίνοντας οδηγίες δείχνει ότι αυτή η σκηνή ανήκει στο τελευταίο στάδιο της σειράς. Ωστόσο, φαίνεται ότι παρέχουν καθοδήγηση ως παραγωγοί και συγγραφείς, δεδομένου ότι ο πραγματικός σκηνοθέτης, David Nutter, εμφανίστηκε επίσης εκεί.


Η μαγνητοσκόπηση στο Ντουμπρόβνικ θα τελειώσει σύντομα, οπότε πιθανότατα δεν θα έχουμε περισσότερα spoilers από την Κροατία. 
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.