Ο George R.R. Martin παραδέχεται ότι το "Winds of Winter" δεν θα κυκλοφορήσει το 2018


Οι θαυμαστές του Game of Thrones και του βιβλίου «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», θα απογοητευτούν όταν μάθουν ότι δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα κάποιο νέο βιβλίο.

Το τελευταίο μυθιστόρημα της ASOIAF (A Song of Ice and Fire), «Ο χορός των δράκων», κυκλοφόρησε το 2011 και όλοι περίμεναν με ανυπομονησία το «Οι άνεμοι του χειμώνα», που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2014. Ο «μαέστρος την φαντασίας» Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν είχε υπαινιχθεί ότι το «Οι άνεμοι του χειμώνα» θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή φέτος.

Ωστόσο ο συγγραφέας, αποκάλυψε ότι είναι απασχολημένος να εργάζεται σε ένα spin-off για την οικογένεια Targaryen, που ονομάζεται «Fire and Blood» και ότι οι «ενοχλητικοί δράκοι» έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Ο πρώτος τόμος του «Φωτιά και Αίμα» θα πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα και θα βγει πριν από το»Οι άνεμοι του χειμώνα», το οποίο αναμένεται να είναι το προτελευταίο μυθιστόρημα στην κύρια σειρά της ASOIAF. Εν τω μεταξύ, ο δεύτερος τόμος του «Φωτιά και Αίμα» μόλις άρχισε.


Έτσι, τα καλά νέα είναι ότι οι θαυμαστές θα έχουν σημαντικά περισσότερα περιεχόμενα με βάση το Γουέστερος συνολικά, αλλά θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο για τη συνέχεια της κύριας σειράς.

Τα βιβλία του ASOIAF είναι περιβόητα, με πλούσια λεπτομέρεια, με πάνω από 2.000 κύριους χαρακτήρες και «Οι άνεμοι του χειμώνα» είχαν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν το 2014.

Ο προκάτοχός του, «Ο χορός των δράκων», χρειάστηκε έξι χρόνια για να γραφτεί και ήταν τόσο μεγάλο που χωρίστηκε σε δύο τόμους.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.