ΜΕΓΑΛΑ ΣΠΟΪΛΕΡ και φωτογραφίες μέσα από το σετ των γυρισμάτων για την 8η σεζόν του Game of Thrones!!!Τα γυρίσματα συνεχίζονται και η αγωνία κορυφώνεται για το τι θα δούμε την 8η σεζόν του Game of Thrones.
Αυτό τον μήνα στο τιμόνι των γυρισμάτων βρίσκεται ο αγαπημένος σκηνοθέτης του κοινού Miguel Sapochnik που μας χάρισε τις επικότερες σκηνές μαχών ως τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι  ότι τα επεισόδια 3 και 5 που έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει θα μας χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις.
Τις τελευταίες μέρες τα περισσότερα γυρίσματα γίνονται στον εξωτερικό χώρο του Magheramorne Quarry. Από εκεί προέρχεται και ο μεγάλος αριθμός φωτογραφιών που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα. Πρόκειται για φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Reddit και συγκεκριμένα στο Freefolk .
Ο ίδιος χρήστης που προφανώς κατάφερε να μπει μέσα στο πλατό , μοιράστηκε και κάποιες πληροφορίες που είδε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Όσοι θέλετε να μάθετε διαβάστε μέχρι το τέλος του άρθρου για ΜΕΓΑΛΑ ΣΠΟΪΛΕΡ!!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν τις τραγικές συνέπειες της μεγάλης μάχης στον Βορρά:


Πέρα από τις φωτογραφίες αυτές κάποιοι χρήστες του twitter ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξαν από απόσταση.

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε δυο ανθρώπους να κρατούν σπαθιά που αρπάζουν φωτιά. Ακόμα και αν ο ένας είναι ο Beric, ποιος είναι ο άλλος?!
Άλλο ένα βίντεο από τα γυρίσματα στις 28/3/2018.Ποια μπορεί να είναι τα δυο άτομα που μιλούν στην αρχή? Ίσως ο Jon και η Arya?

Μερικές ακόμα φωτογραφίες από τα χθεσινά γυρίσματα.


Εδώ ίσως ο Jon με το σπαθί του?


Huge Spoiler Alert!!!! 

Το καλύτερο ή το χειρότερο, ανάλογα με το πως το βλέπετε, σας το κρατήσαμε για το τέλος. Ο ίδιος χρήστης που έδωσε τις φωτογραφίες είπε και ότι είδε πως η Μελισάνδρη πολεμά τον Night King αλλά δεν τον νικά. Έχει την δύναμη να στρέψει νεκρούς εναντίον του. Ο Jaime πεθαίνει στα χέρια της Brienne.


Τσεκάρετε καθημερινά το Game of Thrones GrFans για να μείνετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις των γυρισμάτων και όλα τα νέα που αφορούν την επόμενη σεζόν.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.