Η τελευταία σεζόν του Games of Thrones θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο απροσδόκητη λέει ο Ian Glen


Οι απροσδόκητες εξελίξεις είναι ένα από τους λόγους που αγαπήσαμε το Game of Thrones. Από την ανατίναξη του Sept of Baelor μέχρι τον Hodor , το GOT είναι η τηλεοπτική σειρά που δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Σύμφωνα με τον Iain Glen και η τελευταία σεζόν θα κάνει το ίδιο.

Σε συνέντευξη του στην India Today , ο Ian Glen δήλωσε:
Πάντα να περιμένετε το απροσδόκητο στο GOT. Αυτό δουλεύει για την σειρά, και η 8η σεζόν έχει πολλές εκπλήξεις. Ο πήχης έχει ανέβει απίστευτα για την τελευταία σεζόν. Είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική σειρά και το φινάλε θα το αντικατοπτρίσει αυτό.

Ο Ian είπε επίσης ότι ο Jorah μάλλον δεν θα σταλθεί σε πολλές ακόμα αποστολές αυτοκτονίας όπως αυτή πέρα από το τείχος στην 7η σεζόν. Θα μείνει περισσότερο στο πλευρό της Daenerys καθώς ο πόλεμος για την τύχη του Westeros θα κλιμακωθεί, κάτι που ακούγεται λογικό καθώς οι αποστολές και οι διπλωματικές συζητήσεις θα δώσουν την θέση τους σε επικές μάχες. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Στην επόμενη και τελευταία σεζόν, ο Ser Jorah με χαρά είναι μόνιμος στον εσωτερικό κύκλο των ανθρώπων της Daenerys, καθώς η μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό φτάνει σε ένα θεαματικό τέλος.Ο Ian Glen δήλωσε επίσης ότι πιστεύει ότι η μεγάλη αναμονή ανάμεσα στην 7η και την 8η σεζόν δεν θα επηρεάσει την αγάπη του κοινού για την σειρά.

Αν με ρωτήσετε, πιστεύω ότι το κενό ανάμεσα στις δυο τελευταίες σεζόν μόνο θα αυξήσει την φρενίτιδα των φανς.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.