Το νέο βιβλίο του George R. R. Martin με τίτλο Fire & Blood αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2018


To Game of Thrones επιστρέφει, και μάλιστα γρηγορότερα απ’ όσο περιμέναμε! Όχι, δυστυχώς δεν αναφερόμαστε στην τηλεοπτική σειρά, για τον τελευταίο κύκλο της οποίας θα χρειαστεί να αναμένουμε ως το 2019.

Ούτε στο προτελευταίο βιβλίο της επταλογίας A Song of Ice and Fire, η ημερομηνία κυκλοφορίας του οποίου παραμένει ακόμη άγνωστη.


Φέτος το Νοέμβριο, και συγκεκριμένα στις 20 Νοεμβρίου, ο George R. R. Martin κυκλοφορεί το πρώτο επίσημο prequel της αγαπημένης σειράς, με τίτλο Fire & Blood! Ο πρώτος αυτός τόμος της πολύαναμενόμενης διλογίας, είναι ήδη διαθέσιμος για προπαραγγελία, και υπόσχεται να μας ταξιδέψει τρακόσια χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones, σε μια εποχή που δράκοι βασίλευαν στο Westeros. Αποκαλύπτοντας σημαντικές στιγμές –και πτυχές της ιστορίας– του Westeros, το νέο αυτό βιβλίο θα ρίξει φώς στις μηχανορραφίες και την τραγωδία του οίκου Targaryen, του τελευταίου οίκου Δρακοκαβαλάρηδων.Το Fire & Blood, ξεκινάει με την ιστορία του θρυλικού Aegon Targaryen (γνωστού και ως Αίγκον ο Κατακτητής ή Αίγκον ο Δράκος), δημιουργού του Σιδερένιου Θρόνου, και ακολουθεί την πορεία των μελλοντικών γενεών του οίκου του, καταγράφοντας την προσπάθεια τους να διατηρήσουν την θέση τους στην εξουσία, μέχρι και τη στιγμή του εμφυλίου πολέμου που παραλίγο να εξαρθρώσει ολόκληρη τη δυναστεία τους.

Η ιστορία, αφηγούμενη από έναν πολυμαθή Maester του Citadel, περιλαμβάνει περισσότερες από ογδόντα νέες ασπρόμαυρες εικονογραφήσεις του Doug Wheatley και για πρώτη φορά συμπληρώνει τα κενά που άλλες πρωτύτερες και σαφώς συντομότερες καταγραφές της εποχής είχαν αφήσει, συνθέτοντας όλο το παρασκήνιο της ιστορίας του οίκου Targaryen.

Πηγή: www.willowisps.gr
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.