10 χαρακτήρες με τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης στην 8η σεζόν του GoT.


It is known πως θα γίνει αιματοκύλισμα στην επόμενη και τελευταία σεζόν. Σίγουρα όμως θα χρειαστούμε μια χούφτα άτομα για να κυβερνήσουν το λαουτζίκο που θα τη γλυτώσει εκ θαύματος και δεν θα γίνει ζόμπι. Ας δούμε θεωρητικά ποιοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να δουν την επόμενη Άνοιξη.


1. Τζον
 Ο απόλυτος ήρωας της σειράς με την απίστευτη τύχη στις μάχες δεν είναι άλλος από τον Τζον Σνόου – Ταργκάρυεν. Το παιδί της Φωτιάς και του Πάγου, ο αναστημένος, ο ηθικός πολεμιστής πέρα από το τείχος και λοιπά και λοιπά πρέπει να μείνει για να κυβερνήσει ντόμπρα και τίμια. Άλλωστε είναι ο επίσημος διάδοχος του Θρόνου.


2. Άρυα
 Από αγοροκόριτσο σε κυνηγημένη, σε εκπαιδευόμενη, σε δολοφόνο που κατάφερε να γυρίσει σπίτι και να σκοτώσει τον μέγα προδότη της οικογενείας της Μικροδάχτυλο, παίρνοντας ουσιαστικά εκδίκηση για μάνα – πατέρα – αδερφό και λοιπά δεινά που συνέβησαν στην φαμίλια.


3. Τύριον
 Ένας από τους μεγάλους χαρακτήρες του GoT και δηλωμένος πως θα τα καταφέρει από τον ίδιο τον συγγραφέα, ο Τύριον δεν θα μπορούσε παρά να δει την Άνοιξη και σε βιβλίο και σε σειρά. Θα ήταν πολύ σκληρό να σκοτώσεις και τους 5 μεγάλους χαρακτήρες και δεν πιστεύουμε πως ο αγαπημένος νάνος είναι αχρείαστος στη νέα αρχή ενός καινούργιου κόσμου.


4. Σαμ
 Αν υποθέσουμε πως ο Σαμ είναι ο μέιστερ που γράφει την ιστορία του Πάγου και της Φωτιάς μοιάζει αδύνατον να πεθάνει. Περνώντας οι σεζόν ο Σαμ αναπτύχθηκε σε «κεντρικό» χαρακτήρα έχοντας τη δύναμη της γνώσης και τις καλύτερες πληροφορίες.


5. Μπραν
 Η αγάπη του Μάρτιν για τους φαινομενικά αδύναμους χαρακτήρες, βλέπε νάνους παράλυτους κλπ φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Ήταν σίγουρο πως ο Μπραν θα παίξει ρόλο μετά την πτώση του από τον πύργο. Ακόμη δεν έχουμε δει όλες τις δυνάμεις του (ελπίζω).


6. Ντάβος
 Ο Ιππότης των Κρεμμυδιών και η φωνή λογικής μοιάζει να χάνει τους ηγέτες του αλλά ο ίδιος να επιβιώνει. Με δεδομένο πως ο Τζον θα επιβιώσει, ο Ντάβος αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο του.


7. Μπριεν
 Ακόμη μια πιστή ακόλουθος και ιδιοκτήτρια βαλυριανού ξίφους, η ψηλή Μπριεν είναι καλή πολεμίστρια και αρκετά ηθική για να μείνει στο τέλος.


8. Γκίλη
 Υποθέτουμε πως αν ο Σαμ καταφέρει και μείνει ζωντανός το ίδιο θα κάνει και για Γκίλη με παιδί. Θα ήταν άκαρδο να αφήσεις τον Σαμ ζωντανό και να του πάρεις την οικογένεια.


9. Γκέντρυ
 Μετά την κωπηλασία τεσσάρων ετών, ο Γκέντρυ επανήλθε στο προσκήνιο και μάλιστα στην καρδιά των γεγονότων. Οπότε μοιάζει απίθανο να τον σκοτώσουν τώρα. Ο τελευταίος εν ζωή Μπαράθεον θα μπορούσε να ξαναφτιάξει τον οίκο.


10. Λυάννα
 Γιατί όποιος πειράξει τη Λυάννα θα σκάψει το λάκκο του!

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.