Τα γυρίσματα του 8ου κύκλου κρατούν περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν και ακόμα συνεχίζονται...


Τα αρχοντόπουλα της αγαπημένης μας σειράς έρχονται αντιμέτωπα με μια αντίφαση καθώς ο καιρός για τα τελευταία επεισόδια όλο και πλησιάζει. Καθώς οι πρώτες 6 σεζόν είχαν 10 επεισόδια η καθεμία, η 7η είχε μόνο 7 και η 8η και τελευταία θα έχει μόνο 6. Παρόλο που ο αριθμός των επεισοδίων μικραίνει, ο συνολικός χρόνος που το HBO δαπανά συνεχώς αυξάνεται. Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος των γυρισμάτων για την 8η σεζόν, σκεφτήκαμε να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά.

Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν, μια σεζόν με πολύ δυνατά εφέ, όπως η Μάχη των Μπάσταρδων και η Καταστροφή του Σεπτ του Μπέιλορ, άρχισαν στα τέλη Ιουλίου του 2015 και τελείωσαν στα μέσα Δεκεμβρίου. Ωστόσο η 7η σεζόν ανέβασε τον πήχη καθώς τα γυρίσματα της άρχισαν στα τέλη Αυγούστου του 2017 και τελείωσαν μέσα Φεβρουαρίου 2018.

Τι ισχύει όμως για την 8η σεζόν; Τα γυρίσματα της ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και αναμένεται να σταματήσουν στα μέσα Ιουνίου, κάτι το οποίο την καθιστά ως την σεζόν με τους περισσότερους μήνες γυρισμάτων.

Με άλλα λόγια...το HBO παίρνει τον χρόνο του με την τελευταία σεζόν του Game of Thrones (και καλά κάνει!) καθώς έτσι θα δώσει με χάρη την τελευταία πινελιά στην υπέροχη αυτή ιστορία. Τα τελευταία επεισόδια θα είναι γεμάτα εκπλήξεις, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι να είστε σίγουροι ότι τόσο οι ηθοποιοί όσο και το υπόλοιπο προσωπικό εργάζονται σκληρότερα από κάθε άλλη φορά.


Όσο για το τι γυρίσματα θα γίνουν τον ερχόμενο μήνα, φαίνεται ότι το τεράστιο σκηνικό του King's Landing στο Μπελφαστ θα δει πολύ δράση.

Την περασμένη εβδομάδα, παρατηρήσαμε την Σεβίλλη, όπου ένα μεγάλο μέρους του κάστ είχε μαζευτεί κοντά στο σκηνικό του Dragonpit. Σύμφωνα με τις τοπικές πηγές, πολλοί από τους ηθοποιούς έχουν ήδη φύγει, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ίσως τα γυρίσματα σε αυτήν την τοποθεσία να έχουν τελειώσει. Αυτό όμως δεν του εμπόδισε να χαιρετήσουν το κοινό τους προτού φύγουν. Εδώ βλέπουμε τον Kit Harington να παραλαμβάνει από φαν ένα καμβά με εικονιζόμενο τον ίδιο σαν Τζον Σνόου και την Maisie Williams σαν Άρυα:Kit receives a drawing of Jon Snow & Arya Stark from the wonderful Seville fans! He says he will give Maisie the artwork 😎

The drawings look so good! pic.twitter.com/k8M5jDhKK1

View image on Twitter


"Θα το δώσω στην Maisie"....Φαίνεται πως πλησιάζουμε ολοταχώς στις τελευταίες μέρες γυρισμάτων του Game of Thrones...για ΠΑΝΤΑ. Ας ελπίσουμε να είναι αξιοσημείωτες.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.