Η Emilia Clarke μίλησε για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones που θα διχάσει!


Το Game of Thrones ολοκληρώνεται το 2019, και μετά τα όσα μας παρουσιάσε όλες αυτές τις 7 σεζόν, ως φαν περιμένουμε μια εξαιρετική τελευταία σεζόν.

Αλλά τι τέλος να περιμένουμε; Γίνεται να ικανοποιηθούν όλοι οι φίλοι της σειράς; Μιλώντας στην Herald Sun, η Emilia Clarke (Danerys Targaryen) μίλησε για το τι να περιμένουμε:
Ο κόσμος θα φωνάζει και θα λέει, 'Είναι αυτό ακριβώς που ήθελα.' Και κάποιοι άλλοι θα πουν, 'Ε;'-η μαμά μου πιθανότατα.
Κάτι που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι πως η Clarke δεν είναι το πρώτο μέλος του cast που τόνισε πως η τελευταία σεζόν ίσως θα διχάσει το κοινό. Η Maisie Williams (Arya Stark) είπε κάτι παρόμοιο όταν μίλησε στο Radio Times νωρίτερα φέτος:
Θα είναι είτε ό'τι όλοι ονειρεύονταν, είτε θα είναι απογοητευτικό. Εξαρτάται από ποια πλευρά του φράχτη θα είστε. Πιστεύω πως ό'τι και να κάνουμε θα υπάρχει διχασμός Εξαρτάται από το τι θα θέλει ο καθένας από την τελευταία σεζόν. Την αγαπάω, αλλά δεν ξέρω. Ποτέ δεν ξέρεις. 
Αυτά τα σχόλια είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Υπάρχει ισχυρή ένδειξη πως η 8η σεζόν θα πάρει μια τροπή που θα εκπλήξει, καθώς τίποτα δεν διχάζει το κοινό από το μη αναμενόμενο. Αλλά και πάλι, με μια τόσο μεγάλη βάση από φαν, και με τόσες διαφορετικές βλέψεις για το τέλος της σειράς, δεν είναι σίγουρο πως όλοι θα μένουν ικανοποιημένοι.

Παρόλ'αυτά, θα 'πλακωθούμε' στις ερωτήσεις σχετικά με το τέλος μέχρι να μας απαντηθούν. Αν κάτι από αυτά σας αγχώνει, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε κάτι λιγότερο αμφίσημο, όπως τα εξαιρετικά ειδικά εφέ. Το κανάλι ScreenPrism του Youtube έφτιαξε ένα διεξοδικό βίντεο που αναλύει πως η σειρά χρησιμοποιεί τα ειδικά εφέ για να δημιουργήσει φανταστικά τέρατα και τόπους. Δείτε παρακάτω:


Η HBO γυρίζει την 8η σεζόν του Game of Thrones από τον Οκτώβριο του 2017, και ακόμη συνεχίζει. Μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα εκπληκτικά εφέ στα τελευταία 6 επεισόδια. Αλλά τι θα συμβεί σε αυτά τα επεισόδια; Τώρα πρέπει να ακολουθούμε τους υπαινιγμούς. Ας περιμένουμε!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.