Χαρακτήρας κλειδί του Game of Thrones επιστρέφει στο Μπέλφαστ, το επίκεντρο των γυρισμάτων της 8ης σεζόνΈνας ηθοποιός που κάνει βασικό χαρακτήρα και δεν ήμασταν σίγουροι αν θα ξαναδούμε ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram έξω από ένα ξενοδοχείο στο Μπέλαφαστ της Βορείου Ιρλανδίας, το κεντρικό σημείο των γυρισμάτων της 8ης σεζόν.  Πριν μιλήσουμε γι' αυτό, ας εξετάσουμε κάποια γεγονότα :
  1. Επειδή το άτομο αυτό βρίσκεται στο Μπέλφαστ δεν είναι απαραίτητο ότι κάνουν γυρίσματα του Game of Thrones...αλλά μάλλον αυτό συμβαίνει.
  2. Μπορεί να είναι μια παλιά φωτογραφία, αλλά εάν δεν είναι αυτός, το συγκεκριμένο άτομο μάλλον μας δουλεύει όλους που την ανεβάζει σήμερα.
Εντάξει, τέλος τα διαπιστευτήρια. Ακολουθούν SPOILERS...

Ο Wild Scolding, ο άνθρωπος που ενσάρκωσε τον Rhaegar Targaryen στην 7η σεζόν του Game of Thrones, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο απεικονιζόμενο έξω από το ξενοδοχείο Europa στο Μπέλφαστ:


Ενημέρωση : Ο Scolding διέγραψε την φωτογραφία από το Instagram, αλλά όχι πριν το Ίντερνετ την αποθηκεύσει :Πρωτίστως, το ξενοδοχείο Europa είναι προφανώς το πιο "βομβαρδισμένο ξενοδοχείο της Ευρώπης" , το οποίο είναι μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια και δεύτερον: ω Θεέ μου, ο Rhaegar Targaryen θα εμφανιστεί ξανά.


Διαγράφοντας την δημοσίευση, πρακτικά επιβεβαιώνεται το γεγονός αυτό. Μια φράση από το βιβλίο Σύγκρουση Βασιλέων μας έρχεται στο μυαλό :


"When you tear out a man’s tongue, you are not proving him a liar, you’re only telling the world that you fear what he might say."

Αν το καλό-σκεφτούμε, δεν είναι και τόσο μεγάλη η έκπληξη. Εξάλλου ο Rhaegar είναι από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της ιστορίας...που όμως έχει πεθάνει προτού αυτή καλά καλά αρχίσει να εκτυλίσσεται. Ακούμε για αυτόν από την 1η κιόλας σεζόν, αλλά τον είδαμε για μια μόνο φορά στο τελείωμα της 7ης σεζόν, όταν ο Bran Stark πήγε πίσω στον χρόνο και είδε τον κρυφό γάμο του Rhaegar με την Lyanna Stark

Επίσης γνωρίζουμε ότι ο Rhaegar είναι ο πατέρας του Jon Snow, το οποίο σημαίνει ότι ο Jon είναι ο διάδοχος του Σιδηρούν Θρόνου κάτι το οποίο θα δημιουργήσει μεγάλους μπελάδες όταν αποκαλυφθεί στην 8η σεζόν. Αν λάβουμε υπόψιν μας πόσο σημαντικός είναι ο Rhaegar στην όλη ιστορία, ο Bran έχει πολλούς λόγους να κάνει ένα ακόμα ταξίδι πίσω στον χρόνο και να δει για ακόμα μια φορά τις κινήσεις που σκαρώνει. Σκάρωνε. Τέλος πάντων...

Τι θα δούμε να κάνει ο Rhaegar; Αυτό δεν το ξέρει κανείς ! Το Μπέλφαστ είναι η τοποθεσία του Titanic Studios, το οποίο περιέχει έναν μεγάλο αριθμό από εσωτερικά σκηνικά, τα οποία μπορούν άνετα να αναπαραστήσουν περιοχές σε όλη την επικράτεια του Westeros και παραπέρα. Ωστόσο, θα ήταν πολύ ωραίο να δούμε τον Rhaegar να περπατάει τους προμαχώνες του γιγαντιαίου σκηνικού του King's Landing που η παραγωγή έχει χτίσει στους εξωτερικούς χώρους του στούντιο.

Θα έχουμε τα αφτιά μας δεκατέσσερα για περισσότερες πληροφορίες.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.