Το Game of Thrones έκανε cast για τον ρόλο του Hary Strickland στην 8η σεζόν!


Φτάνοντας στην τελευταία της σεζόν, η σειρά πρέπει να κλείσει κάποια 'ανοιχτά μέτωπα', και αυτό θα χρειαστεί casting για νέους ρόλους. Ένας από αυτούς τους ρόλους φαίνεται πως έγινε cast, και είναι αρκετά σημαντικός!

Πρόκειται για τον ρόλο του Harry Strickland, αρχηγού ενός γκρουπ μισθοφόρων που γνωρίζουμε ως The Golden Company. Ο Γερμανός ηθοποιός Marc Rissmann φαίνεται πως επιλέχθηκε για τον ρόλο, σύμφωνα με το βιογραφικό του στο Spotlight. Ο Rissmann έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, έχοντας υποδηθεί κάποιους σκληρούς χαρακτήρες. Υπήρχε ένα casting call για έναν μισθοφόρο χαρακτήρα, και χάρη στην παραπάνω πηγή, έχουμε επιβεβαίωση πως αυτός ο χαρακτήρας είναι ο Harry Strickland.Παρακάτω η περιγραφή του ρόλου:

"Ένας μισθοφόρος, σε ηλικία μεταξύ 35 και 50 ετών. Περιγράφεται ως ''επιτακτικός, γυμνασμένος, cool και χαρισματικός στρατιωτικός τύπος. Αναγκαίες οι ικανότητες στην ιππασία και ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί σε 2 από τα 6 επεισόδια."

Είδαμε στην 7η σεζόν πως ο Euron Greyjoy φεύγει για να συνεργαστεί με την Golden Company, για την Cersei Lannister, έτσι φαίνεται πως θα δούμε τον Marc Rissmann να μοιράζεται σκηνές με τον Pilou Asbæk (Euron).
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.