Τριπλή Υποψηφιότητα του Game of Thrones για τα MTV Awards
Για τα Emmy Awards  τα μιλήσαμε , τα συμφωνήσαμε και εντελώς δημοκρατικά αποφάσισα να πάρει το βραβείο η Diana Rigg a.k.a Olenna Tyrell.


Να όμως που το καστ του GOT δεν θα μείνει μόνο στα βραβεία Emmy καθώς έχουμε τριπλή υποψηφιότητα για τα MTV Awards.


Η 27η απονομή των βραβείων θα διεξαχθεί στις 19 Ιουνίου 2018 στην Καλιφόρνια και σας έχουμε τις τρεις υποψηφιότητες. Για το βραβείο του Καλύτερου Σόου προτείνεται η 7η σεζόν του GOT  ενώ από το καστ έχουν προταθεί η Emilia Clarke και η Maisie Williams για τα βραβεία του Καλύτερου Ήρωα και της Καλύτερης Ερμηνείας. Χμμ, σαν μάχη στήθος με στήθος θα καταλήξει μάλλον καθώς μου φαντάζει δύσκολο να επιλέξεις μία από τις δύο.Για όσους δεν το γνωρίζουν να σας πούμε ότι αυτή είναι η 2η χρονιά που η σειρά τέθηκε υποψήφια για το βραβείο του Καλύτερου Σόου ,ενώ και για την Emillia Clarke είναι η 2η φορά που είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας κυριεύσει η περιέργεια μέχρι την διεξαγωγή των βραβείων.

Αν πάλι θέλετε να σιγουρέψετε κατά ένα μικρό μέρος το ποιος θα κερδίσει το βραβείο μπορείτε να ψηφίσετε και εσείς στην επίσημη σελίδα του MTV Awards.
The MTV Awards are coming. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.