Θα επιστρέψει το Game of Thrones στο Δάσος Tollymore για την 8η σεζόν;


Από το Belfast στην Seville αλλά και στην Ισλανδία το HBO έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη για να γυρίσει σκηνές για την 8η σεζόν του Game of Thrones.
Τα γυρίσματα της ιστορικής πλέον σειράς είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν κάποια στιγμή τον Ιούνιο, αλλά μέχρι τότε, υπάρχει ακόμα καιρός για εκπλήξεις. Για παράδειγμα, το πάντα σε εγρήγορση Irish Thrones παρατήρησε ενδεικτικές ροζ 'GOT' πινακίδες στον δρόμο για την Βόρεια Ιρλανδική πόλη του Newcastle, που βρίσκεται κοντά στο Tollymore Forest Park, μια από τις πρώτες τοποθεσίες γυρίσματος του Game of Thrones.


Το Irish Thrones επίσης αναφέρει πως οι υπέυθυνοι τοποθεσιών του Game of Thrones παρατηρούν την περιοχή για ενδεχόμενη περαιτέρω χρήση. Το Δάσος του Tollymore χρησιμοποιήθηκε για πολλά γυρίσματα στην πρώτη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και της περιοχής όπου ο Ned Stark και οι γιοι του βρήκαν τα κουταβάκια. Επίσης ήταν το δάσος όπου ο Tyrion Lannister και ο John Snow μιλούσαν ενώ κατευθύνονταν προς το Τείχος, αλλά και η περιοχή όπου οι άτυχοι Νυχτερινοί Φύλακες συνάντησαν τους White Walkers στην πρώτη σκηνή της σειράς.


Μήπως το Game of Thrones να επιστρέψει σε αυτή την τοποθεσία για να μας υπενθυμίσει αρχικές σκηνές της σειράς; Μήπως να ολοκληρωθεί η σειρά εκεί που ξεκίνησε; Ή απλά μπορεί να χρειάζονται ένα δάσος για γυρίσματα;
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.