Απρόσμενο τέλος μας υπόσχεται ο Gendry


Valar Morghulis  αρχοντόπουλα με νέα για την 8η σεζόν. Τα νέα αυτά μας τα φέρνει ένα πρόσωπο από τα παλιά που κάτι μου λέει ότι θα έχει κεντρικό ρόλο στην τελευταία σεζόν της σειράς.
Αυτός δεν είναι άλλος από το φιλαράκι της Arya , τον Gendry ( Joe Dempsie ).  Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Metro μας έδωσε τροφή για σκέψη. Συγκεκριμένα είπε :

 Είμαι σίγουρος πως ο Dave και ο Dan δεν δίνουν σημασία στις θεωρίες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ , αλλά θα ήταν κάπως απογοητευτικό αν μια πολύ δημοφιλής θεωρία επιβεβαιωνόταν όσον αφορά το τέλος της σειράς. 

" Παρά τις παγίδες πιστεύω πως πραγματικά έχουν πετύχει να μην πέσουν σε αυτές. Είναι ένα τέλος που δεν θα το περιμένει κανείς και σίγουρα θα το απολαύσουν. Μόνο αυτό γνωρίζω για το τέλος "

Παράλληλα μίλησε και για την εμπειρία του τώρα που μετέχει στα γυρίσματα της 8ης σεζόν :

" Τα κατάφερα και αυτή τη χρόνια σίγουρα. Μπορεί να εμφανίζονται πολλοί στην αρχή και στο τέλος της σειράς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επιβιώνουν " 
Για τον Joe Dempsie  υπήρξε περίεργη εμπειρία η απουσία του μεταξύ 4ης και 7ης σεζόν, όμως δηλώνει πολύ χαρούμενος που θα βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης στην 8η και τελευταία σεζόν όπου θα κριθούν πολλά. Και ποιος δεν θέλει άλλωστε να μάθει  τι επίδραση θα έχει ο χαρακτήρας του στην εξέλιξη των πραγμάτων.
Ας ελπίσουμε να επιβεβαιωθεί και να έχουμε ένα απρόσμενο τέλος που θα το απολαύσουν όλοι.

Μέχρι τότε ας ξαναθυμηθούμε ποιος είναι ο Gendry  (αν και δεν πιστεύω πως τον έχετε ξεχάσει )

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.