Ντοκιμαντέρ για την πραγματική ιστορία πίσω από το Game of Thrones


Αρχοντόπουλα και Αρχοντοπούλες μου ξέρω ότι αυτή η εποχή του χρόνου κανονικά έπρεπε να είναι γεμάτη αγωνία καθώς όλοι περιμέναμε καινούρια επεισόδια. Δυστυχώς όμως , όπως γνωρίζετε φέτος θα μας στερήσουν αυτό το συναίσθημα. Αυτό που σίγουρα θα κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως, για να αναπληρώσουμε αυτό το κενό, είναι να βάλουμε σε επανάληψη από την αρχή όλες τις προηγούμενες σεζόν. Ή μήπως όχι;


Φυσικά και η επανάληψη είναι '' μήτηρ πάσης μαθήσεως'' όμως εγώ σας έχω μια διέξοδο. Αυτή δεν είναι άλλη από το να μπούμε στα άδυτα της έμπνευσης του George R.R Martin. Ο άνθρωπος που αγαπάμε να μισούμε για την αργοπορία του , φαίνεται πως εμπνεύστηκε πολύ από ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν τους προηγούμενους αιώνες. Την δυνατότητα να εισβάλουμε στο μυαλό του μας την δίνει η υπηρεσία Curiosity Stream , η οποία μας παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ ''The Real War of Thrones '' . Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από 4 επεισόδια στα οποία αποκαλύπτεται η πραγματική ιστορία πίσω από το Game of Thrones.
Όσοι επιλέξουν να το παρακολουθήσουν δεν θα τους προκαλέσει έκπληξη καθώς θα αναγνωρίσουν πολλά στοιχεία που υπάρχουν στην σειρά όπως : προδοσία , σεξ , επικές μάχες ( χωρίς δράκους βέβαια ) , γάμους βασιλικών οικογενειών ( που δυστυχώς δεν παίζει το Rains of Castamere ) και πολέμους μεταξύ οικογενειών που διεκδικούν το θρόνο. Φαίνεται πως ο George R.R Martin  μας διηγείται όλα τα επικά ιστορικά  γεγονότα που δίχασαν την Ευρώπη  με μια μεγάλη δόση φαντασίας και περισσότερη αίγλη.
Και τα 4 επεισόδια είναι ένα ταξίδι στην ιστορία και στο μυαλό του George ενώ θα σας απαλύνουν και την αναμονή για την 8η σεζόν.
Καλή απόλαυση.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.