Κινητικότητα στα πλατό του King's Landing στα γυρίσματα της 8ης seasonΈχουμε ευχάριστα και δυσάρεστα νέα.


Τα ευχάριστα είναι ότι τα γυρίσματα της επερχόμενης σεζόν είναι ήδη σε εξέλιξη και μάλιστα σε μερικές ενδιαφέρουσες τοποθεσίες της σειράς , όπως το King's Landing.


I’m in Belfast and I just took this pic, lights are one. They’re probably filming!!

Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι τώρα που τα γυρίσματα συνεχίζονται το ΗΒΟ έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας. Συγκεκριμένα ο χρήστης RedB04 που τράβηξε τη παρακάτω φωτογραφία ισχυρίστηκε ότι το ΗΒΟ του ζήτησε να τη διαγράψει και ίσως δεν του επιτρέπεται να τραβήξει άλλες. Όμως, ας εστιάσουμε στη φωτογραφία που πρόλαβε να τραβήξει:

Ζουμάροντας τη παραπάνω εικόνα, παρατηρεί κανείς 4 τοξότες πάνω στο πύργο αριστερά. Σύμφωνα με τον redditor που την ανέβασε, φορούσαν κόκκινη στολή, το οποίο σημαίνει ότι είναι στρατιώτες στο στρατό των Lannisters, πράγμα λογικό, καθώς βρίσκονται στο King's Landing και η Cersei βασιλεύει ακόμα εκεί.Video of the archers on the tower from r/freefolkΑκόμα δεν είναι γνωστό ποια σκηνή γυρίζει το συνεργείο στο πλατό του King's Landing,αν και ήδη έχουμε δει στρατoύς Dothraki και Unsullied να παρευρίσκονται εκεί. Οπότε υπάρχουν 2 θεωρίες:

1) ο Jon και η Dany κερδίζουν τους White Walkers στο Βορρά και συνεχίζουν προς το King's Landing για να αντιμετωπίσουν τη Cersei

2) ο Jon και η Dany χάνουν από τους White Walkers και κατευθύνονται στο King's Landing αναζητώντας καταφύγιο και για να υπερασπιστούν το τελευταίο σημείο του Westeros, όπου υπάρχουν ακόμα άνθρωποι.


Εντωμεταξύ, στην Ισπανία, το ΗΒΟ έκλεισε τελείως για τους επισκέπτες τις Ρωμαϊκές οδούς στο αρχαιολογικό συγκρότημα της Italica. Μέχρι πρότινος ήταν κλειστό μόνο το αμφιθέατρο (εικόνα πάνω),στο οποίο γυρίστηκε η συνάντηση στο Dragonpit στο φινάλε της 7ης σεζόν.
Ολόκληρο το αρχαιολογικό συγκρότημα της Italica θα κλείσει τελείως για τους επισκέπτες στις 18 Μαΐου, μέχρι τότε θα κλείνει τμηματικά, προκειμένου σε 2 εβδομάδες να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα εκεί.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.