Η Nathalie Emmanuel έχει ''γλυκόπικρα'' συναισθήματα για το τέλος του Game of Thrones!


Είναι καθησυχαστικό να μας υπενθυμίζουν σποραδικά πως δεν είμαστε μόνο εμείς, οι φαν, αυτοί που προετοιμάζονται για το τέλος του Game of Thrones με μια μίξη ενθουσιασμού και λύπη, καθώς το cast και το επιτελείο είναι αρκετά συναισθηματικοί σχετικά μ'αυτό επίσης.
Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Nathalie Emmanuel μίλησε για τα συναισθήματα της σχετικά με το μέλλον δίχως το GOT και έδωσε την άποψη της για εκείνους που διαρρέουν τα spoilers. Εκτός των άλλων περιέγραψε στην Express.co.uk την εμπειρία αυτή ως ''γλυκόπικρη'' και όχι ως ''λυπητερή''.
Δεν μπορώ καν να το σκέφτώ, δεν είμαι έτοιμη γι'αυτή την συζήτηση. Απολαμβάνω τον χρόνο επειδή ξέρω πως όταν ολοκληρωθεί θα μου πάρει λίγο καιρό για να συνειδητοποιήσω πως δεν θα επιστρέψω πάλι για να τους δω όλους την επόμενη χρονιά. Ανυπομονώ για το μέλλον, για το τι θα κάνουν οι φίλοι μου από την σειρά. Αλλά ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Το γεγονός πως ήμουν κομμάτι του, είναι τέλειο. Θα είμαι λυπημένη, αλλά θα είμαι με ένα χαμόγελο.
 Όταν ρωτήθηκε για το πως πηγαίνει η παραγωγή της 8ης σεζόν, η Emmanuel έμεινε ψύχραιμη:
Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά πηγαίνει καλά και απ'όσο ξέρω όλοι λένε το ίδιο, άρα αυτό είναι καλό.
Μιλώντας για το ότι δεν προδίδει τα spoilers... η Emmanuel είχε σκληρά λόγια γι'αυτούς που το κάνουν:
Αυτό με ξεπερνάει, με θυμώνει τόσο πολύ! Την προηγούμενη χρονιά είχαμε αυτά τα χακαρίσματα και ο κόσμος κυκλοφορούσε τα επεισόδια στο διαδίκτυο... Είναι πολύ άσχημο, είναι τόσο ενοχλητικό και ασεβές προς όλους.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.