Νέα για τα Spin-off του Game Of Thrones


Η δυσκολία με την οποία θα αντιμετωπίσουμε το τέλος του Game of Thrones που πλησιάζει με την όγδοη και τελευταία σεζόν, μπορεί να μετριαστεί από τουλάχιστον μία spin-off σειρά που θα παίζει στις τηλεοράσεις μετά το τέλος της σειράς.

Προχωρώντας μία από τις τέσσερις επιλογές, ο βραβευμένος με όσκαρ σεναριογράφος και παραγωγός Brian Helgeland ελπίζει πως θα επιτύχει να φέρει εις πέρας το πρότζεκτ του αν και παραδέχεται ότι δεν θα είναι εύκολο.

Σε συνέντευξη με στην India Express, ο Helgeland αναφέρει το άγχος το οποίο έχουν και ομολογεί πως ¨υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει λάθος και λίγοι τρόποι για να γίνει σωστά¨. Η σειρά αποτελεί ένα διεθνές φαινόμενο και έχει θέσει πολύ ψιλά τον πήχη για τις σειρές που θα το διαδεχθούν. 

¨Η σειρά είναι αγαπημένη σε όλο τον κόσμο, ο Μάρτιν δημιούργησε ένα σύμπαν το οποίο μοιάζει να είναι πραγματικό… και αυτό είναι ένα καταπληκτικό πράγμα που έχει γίνει. Οι πιθανότητες αποτυχίας είναι πολύ μεγαλύτερες από τις πιθανότητες επιτυχίας. "

O Helgeland είναι αισιόδοξος παρά την πίεση ότι θα το φτιάξει σωστά και καλά. Ο ίδιος αρνείται να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το έργο του, και μας λέει:

"Μπορεί να είναι μια ιστορία που συνέβη εκατοντάδες χρόνια πριν από την ιστορία που βλέπουμε τώρα ή θα μπορούσε να είναι μια ιστορία που συνέβη 100 χρόνια μετά από την ιστορία που παρακολουθούμε τώρα. " 

Ο ίδιος παραδέχεται ότι η ιστορία του λάβει χώρα στο Westeros, ωστόσο "είναι μια διαφορετική χρονική περίοδος. Είναι στον ίδιο χώρο, αλλά είναι διαφορετικοί οι πρωταγωνιστές. "

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.