Μεγάλα Spoilers για τα γυρίσματα στο Kings Landing την 8η σεζονΜε ένα περίπου μήνα να απομένει για να τελειώσουν τα γυρίσματα της 8ης σεζόν η αγωνία κορυφώνεται. Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα είδαμε ένα μεγάλο μέρος του καστ να βρίσκεται στην Σεβίλλη της Ισπανίας. Διαβάστε αναλυτικά εδώ . Περιληπτικά αναφέρουμε ότι στην Ισπανία βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι Maisie Williams (Arya), Sophie Turner (Sansa), Peter Dinklage (Tyrion), Gwendoline Christie (Brienne of Tarth), Iain Glen (Jorah Mormont), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Conleth Hill (Varys), Isaac Hempstead Wright (Bran), John Bradley (Sam), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister),Tom Wlaschiha (Jaqen H'ghar), Vladimír Furdík (Night King) και οι παραγωγοί Dan Weiss και David Benioff.

Την ώρα όμως που όλοι σπάγαμε τα κεφάλια μας να βρούμε τι κάνουν όλοι αυτοί στη Σεβίλλη κάπου αλλού, στο Belfast, γίνονταν τα γυρίσματα ίσως μιας από τις πιο σημαντικές σκηνές όλης της σειράς.Προσοχή καθώς ακολουθούν μεγάλα σπόιλερς!
Αφού σχεδόν όλο το καστ βρισκόταν στη Σεβίλλη τότε ποιος συμμετείχε στα γυρίσματα κλειδί στο Belfast? Από το βασικό κάστ δυο ήταν οι μεγάλοι απόντες της Σεβίλλης : o Kit Harington και η Emilia Clarke. Η Emilia αυτές τις μέρες έκανε μια σειρά δημοσίων εμφανίσεων για την προώθηση της νέας της ταινίας Han Solo, άρα δεν ήταν στα γυρίσματα. Αυτός που ήταν στο Belfast ήταν ο Kit Harington.


Τι γινόταν, λοιπόν, στο Belfast όσο τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην Ισπανία? Η απάντηση έρχεται μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύσε στο τουίτερ η Red Priestess και στις οποίες βλέπουμε αλλαγές που μπορεί να σημαίνουν μια μεγάλη εξελιξη. Αν συγκρίνουμε στις φωτογραφίες το σκηνικό σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες θα δουμε ότι μέρος του τείχους του Kings Landing οπως και οι πύργοι από το σκηνικό φαίνονται να έχουν καταστραφεί.


Το σκηνικό του Kings Landing πριν λίγες εβδομάδες με τους πύργους και τα τείχη ολόκληρα.

Αυτή την εβδομάδα μετά τα γυρίσματα οι πύργοι και η πύλη του Kings Landing καταστράφηκαν.

Και το πιο σημαντικό: θυμηθείτε τα λάβαρα των Λάννιστερ που κρέμονταν έξω από τις πύλες πριν λίγες μέρες.


Με το τελευταίο γύρισμα τα λάβαρα των Λάννιστερ έχουν φύγει από τα τείχη του Kings Landing!
Σύγκριση του σκηνικού του Kings Landing από τον Redditor EveryFckngChicken. Η πύλη του κάστρου έχει καταστραφεί, τα λάβαρα των Λάννιστερ έχουν φύγει.

Κάποια σημαντικά στοιχεία ακόμα για τα γυρίσματα της προηγούμενης εβδομάδας είναι ότι ο σκηνοθέτης που βρισκόταν εκεί ήταν ο Miguel Sapochnik άρα το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για το 5ο επεισόδιο. Επίσης η εταιρεία παραγωγής έστειλε μερικά mails σε επιχειρήσεις της περιοχής όπου προειδοποιούσε ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων θα υπήρχαν κάποιες μικρές εκρήξεις και εστίες φωτιάς. Και τελικά το παρακάτω βίντεο επιβεβαίωσε και τη φωτιά μπροστά από τις πύλες του κάστρου.


Θυμηθείτε επίσης ότι τις προηγούμενες μέρες είχαμε στο Kings Landing, τοξότες των Λαννιστερ που υπερασπίζονταν τα τείχη.

Απο ποιούς όμως υπερασπίζονται τα τείχη? Η απάντηση στο πιο κάτω βίντεο που δείχνει Unsullied και Dothraki να πηγαίνουν για γύρισμα έξω από τα τείχη του Kings Landing.


Η καταστροφή του τείχους του Kings Landing και η εξαφάνιση των λαβάρων των Lannister , φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν το σπόιλερ που σας είχαμε μεταφέρει πριν λίγες μέρες : η Cersei δεν θα είναι βασίλισσα όταν το Kings Landing θα καεί από δράκο.


Ας ενώσουμε λοιπόν τα στοιχεία που έχουμε ως τώρα: Dothraki και Unsullied έξω από τα τείχη τις προηγούμενες μέρες, παρουσία Kit Harington στα γυρίσματα, κατεστραμμένα τείχη, εξαφανισμένα λάβαρα των Lannister αυτές τις μέρες. Μήπως αυτά όλα σημαίνουν ότι ο Jon Snow καταλαμβάνει το Kings Landing?! Ας ελπίσουμε ότι τα γυρίσματα τις επόμενες μέρες θα μας αποκαλύψουν ακόμα περισσότερα.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.