Το tweet της Sansa μας άναψε φωτιές !Όσο περιμένουμε την 8η σεζόν όλο και περισσότερο ψαχουλεύουμε και βάζουμε στο μικροσκόπιο την παραμικρή πληροφορία που μπορεί να βρούμε. Στην αναζήτηση για μια μικρή δόση GoT πέφτουμε πάνω σε ένα tweet της Sophie Turnen ( Sansa Stark ) .

Λίγους μήνες πριν , η Sophie μας είχε μιλήσει για τα έντονα συναισθήματα που την κατέκλυσαν διαβάζοντας το σενάριο της τελευταίας σεζόν.  Συγκεκριμένα είχε πει :   " Ήταν γλυκόπικρο. Ήταν πολύ δύσκολο " . Τα ίδια συναισθήματα είχαν βιώσει και τα υπόλοιπα μέλη του καστ που λίγο πολύ όλοι ξέσπασαν σε δάκρυα διαβάζοντας το τέλος.

Αν σκεφτούμε πόσο έντονα συναισθήματα βίωσε διαβάζοντας απλά το σενάριο μπορούμε να φανταστούμε πως μπορεί να νιώθει τώρα που γίνονται τα γυρίσματα . Μέσα απο το tweet της μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Το συγκεκριμένο tweet ανέβηκε πριν λίγες μέρες και αναφέρει :
" Η καρδιά μου είναι κομμάτια αλλά και γεμάτη παράλληλα. Μια όμορφη , θλιβερή και γλυκόπικρη μέρα "
Σε αυτό το σημείο προκύπτει το εξής ερώτημα : Η Sophie αναφέρει τα συναισθήματα της για την εμπειρία της στο GoT που τελειώνει ή τα συναισθήματα της ως προς το τέλος του χαρακτήρα της στη σειρά ;

Μπορεί χθες να ήταν η τελευταία φορά που κάνει γυρίσματα για την σειρά όμως αυτό δεν σημαίνει πως πεθαίνει στην 8η σεζόν για αυτό μην βιαστείτε να ανεβάσετε post RIP Sansa. Από όσες πληροφορίες συλλέγονται γνωρίζουμε σχεδόν με σιγουριά πως κάθε μέλος της σειράς κάνει γυρίσματα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.  Οπότε αν έχουν μείνει μόνο οι σκηνές μάχης που πρέπει να γυριστούν τότε ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται η Sophie στα γυρίσματα . Βέβαια με τον Dave και τον Dan ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Φτου και απ'την αρχή εικασίες..

Αχ βρε Sophie μας άναψες φωτιές μεγαλύτερες και από τους δράκους της Danny.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.