Το cast του Game of Thrones γιορτάζει την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στο Belfast!


Μέλη του cast του Game of Thrones, συμπεριλαμβανομένου των νεκρών χαρακτήρων, όπως ο Jason Momoa (Khal Drogo) συγκεντρώθηκαν στο Belfast. Βρίσκονταν εκεί για ένα μεγάλο πάρτι. Φαίνεται πως ήταν το πάρτι για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς (το set στο King's Landing υπάρχει ακόμα, οπότε ίσως υπάρχουν λίγα ακόμα γυρίσματα.) Για τους fans είναι λίγο γλυκόπικρο, πολλοί από αυτούς δεν θα υποδυθούν ξανά τους χαρακτήρες τους.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να περάσουν καλά, κάτι που έγινε τελικά. Απολαύστε μερικές φωτογραφίες της έξαλλης νύχτας.


Αυτός είναι ο Jan Haydn Rowles, ο υπεύθυνος φωνητικών της σειράς, ανάμεσα στην Emilia Clarke (Daenerys) και την Nathalie Emmanuel (Missandei). Θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για κάθε φορά που η Clarke ακούστηκε τρομαχτική μιλώντας Dothraki ή Valyrian.
Από τις υπόλοιπες φωτογραφίες της στο Instagram, ο Momoa ήταν το party animal της βραδιάς... ή τουλάχιστον ο τύπος που έβγαλε τις περισσότερες φωτογραφίες. Φυσικά, πέρασε αρκετή ώρα κάνοντας πλάκα με την πρώην βασίλισσα του.

 ...αλλά έδωσε χρόνο και στον Βασιλιά του Βορρά


Και εδώ με τον David Benioff και τον Peter Dinklage (Tyrion Lannister) να μας βγάζουν τις γλώσσες τους!


Ο Mark Addy (Robert Baratheon) ήταν κι' αυτός εκεί.

Και ο Rory McCann (the Hound), ο οποίος εμφανίστηκε πολύ λίγο στα γυρίσματα της 8ης σεζόν.


Παρακάτω, ένα γκρουπ του cast περνάει καλά, με τον Momoa, τον Addy, την Clarke, τον John Bradley (Sam), τον Jacob Anderson (Grey Worm) και τον Issac Hempstead Wright (Bran).


Ακόμα και ο Sean Bean εμφανίστηκε για να γιορτάσει με τους πρώην συναδέλφους του, καθώς δεν γίνεται να υπάρξει Game of Thrones πάρτι δίχως τον Ned Stark.
Η παρουσία του Bean μας κάνει να καταλάβουμε πως το Game of Thrones πραγματικά ολοκληρώνεται. Υπήρξε από τις καλύτερες σειρές, από τα πιο αμφιλεγόμενες, αλλά ήταν μια υπέροχη διαδρομή!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.