Οι Dothraki & μία παλιά τοποθεσία επιστρέφουν στα τελευταία γύρισματα της όγδοης σεζόν του Game of Thrones

Καθώς προχωρούν τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, μια ιππική εγκατάσταση στο Saintsfield, τοποθεσία γνωστή από την Μάχη των Μπάσταρδων, ήταν το σπίτι των Dothraki αυτή την εβδομάδα. Επίσης είχαμε περισσότερα γυρίσματα σε σπηλιές!

Το ιππικό κέντρο Lessan livery Yard and Riding Stables στο Saintfield φιλοξένησε πρόσφατα πάρτι με συμμετέχοντες Dothraki (και όχι γάμο καθώς κανείς δεν πέθανε, ωστόσο ελπίζουμε να μην ήταν "βαρετή υπόθεση"). Δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν αυτό το γύρισμα στο Instagram, μέχρι το HBO ή η προσωπική τους σύνεση τους σταμάτησαν και η φωτογραφία διαγράφηκε. Ωστόσο τίποτα δεν χάθηκε καθώς η φωτογραφία αποθηκεύτηκε άμεσα. 
"Τι συναρπαστική εβδομάδα! Μετατρέψαμε την αυλή σε σκηνικό ταινίας. Προσπάθησε να εξηγήσεις σε έναν Dothraki ότι παρόλο που ο ήλιος καίει ο Χειμώνας είναι εδώ. "

Βέβαια το παρακάτω ροζ σήμα με την ένδειξη GOT είχε τοποθετηθεί για να οδηγεί το  προσωπικό στους στάβλους, τώρα πλέον δεν υπάρχει που σημαίνει ότι πιθανότατα τα γυρίσματα εκεί δεν κράτησαν και πολύ. Δεν μας εκπλήσσουν βέβαια τέτοια γρήγορα γυρίσματα, καθώς εκεί πιθανότατα γυρίστηκε κομμάτι από την μάχη του Winterfell. Η συγκεκριμένη μάχη γυρίστηκε κατά κύριο λόγο στο κάστρο Moneyglass στην Ιρλανδία και είχε ολοκληρωθεί πριν από δύο μήνες, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο κάποια τμήματα μίας μεγάλης σκηνής να γυρίζονται ξεχωριστά, εδώ πιθανότατα κάποιες σκηνές με Ντοθράκι.

To GOTlike Location κατάφερε να επιβεβαιώσει πως τα γυρίσματα στις σπηλιές του Cushendun έχουν τελειώσει, ωστόσο κατάφεραν να τραβήξουν μία φωτογραφία από την είσοδο της σπηλιάς. 
Στο Game of Thrones δεν κάνουν απλά γύρισμα σε σπηλιά, χτίζουν και το σκηνικό! πηγή: GOTlike Locations


Δεν μπορούμε να δούμε το μπροστινό σκηνικό, που θα μπορούσε να μας δώσει κάποια ιδέα για την τοποθεσία της σπηλιάς, πιθανολογούμε βέβαια πως είναι στο Dragonstone.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.