Νέα από τα γυρίσματα στο Kings Landing


Καθώς τα γυρίσματα στην Ισπανία έχουν ολοκληρωθεί και αρκετοί ηθοποιοί έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματα τους, έχουμε μπει στη τελική ευθεία των γυρισμάτων για την -πολυαναμενόμενη και τελευταία-8η σεζόν του Game of Thrones.

Στη παρούσα φάση το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο πλατώ του King's Landing στο Bellfast. Συγκεκριμένα το συνεργείο έχει χτίσει μια ολόκληρη οδό της οποίας η μία άκρη έχει μια πύλη και η άλλη καταλήγει στο σημείο Red Keep. Μάλιστα, το πλατό δεν περνάει απαρατήρητο από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, ειδικά όταν δίπλα του διεξάγεται το Biggest Weekend Music Festival.

Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει το συνεργείο να κατασκευάζει το συγκεκριμένο πλατό και στη συνέχεια να το κατεδαφίζει, ετοιμάζοντας το, μάλλον, για την αναμενόμενη κορυφαία σκηνή δράσης της σεζόν. Συγκεκριμένα σε κάποιο σημείο των γυρισμάτων οι πύργοι της πύλης ήταν έτσι:

Τις τελευταίες μέρες είναι κάπως έτσι:
Άρα το King's Landing φαίνεται ότι θα δεχτεί ένα(?) καίριο πλήγμα το 2019. Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε τον υπαίτιο της επίθεσης, μιας που δεν υπάρχουν και πολλά πλάσματα στο σύμπαν του Game of Thrones, που θα μπορούσαν να μετατρέψουν τους πύργους σε αποκαΐδια.

Και οι πύργοι δεν είναι το μόνο κτίσμα που θα καεί. Συγκεκριμένα, μερικούς μήνες νωρίτερα, το συνεργείο πρόσθεσε έναν τρούλο, βασισμένο στο τρούλο του ναού St. Blaise’s στο Dubrovnik, μιας πραγματικής πόλης της Κροατίας, που για χρόνια λειτουργούσε ως το τηλεοπτικό King's Landing. Εδώ πριν τη καταστροφή.....

.....και μετά:

Οπότε, όποιο ιπτάμενο φλογοβόλο πλάσμα επιτεθεί ή όχι στη πύλη, θα επιτεθεί και στο τρούλο.


Μήπως, μάλιστα στη παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται πίσω από το τοίχο η green screen εξέδρα σε σχήμα δράκου?

(Οι φωτογραφίες του άρθρου τραβήχτηκαν από τη χρήστρια Red Priestess)

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.