Ο Kit Harington θα κουρευτεί μετά το Game of ThronesΜια φορά και ένα καιρό,όταν στο 10ο επεισόδιο της 5ης season o Jon Snow δολοφονήθηκε, ξέσπασε παγκόσμιος θρήνος. Το κοινό τρόμαξε με το θάνατο ενός βασικού χαρακτήρα και υπήρχαν ελπίδες για νεκρανάσταση. Τότε, το μαλλί του Κit Harington αποτέλεσε σημείο αναφοράς, καθώς αν κουρευόταν, θα σήμαινε ότι ο Jon πέθανε οριστικά και αμετάκλητα.
  Φυσικά η συνέχεια είναι γνωστή, ο Kit δε κουρεύτηκε και ο Jon αναστήθηκε.Tώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς βασικοί πρωταγωνιστές έχουν ήδη αποχαιρετήσει τα πλατό και ο Kit σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly δήλωσε ότι σκοπεύει να κόψει τις περιβόητες μπούκλες του, όταν ολοκληρωθεί η σειρά.Συγκεκριμένα :

"Θα ήθελα να απομακρυνθώ (ενν. απο το ρόλο) και να μείνω στην αφάνεια, να κόψω τα μαλλιά μου, να γίνω λιγότερο αναγνωρίσιμος ως Jon Snow και να κάνω κάποια νέα πράγματα με τελείως διαφορετικό look και ύφος."

Ναι, αυτή η καινούρια προσέγγιση ακούγεται ενδιαφέρουσα, αλλά για τι επιπέδου αλλαγή μιλάμε?
Πόσο θα κουρευτεί? "Πολύ κοντά" λέει ο Harington."Tα γένια δύσκολα θα τα αποχωριστώ, γιατί μου αρέσουν αρκετά. Μου αρέσει που έχω τα μακριά μαλλιά και τα γένια, αλλά θα είναι κάτι σαν τελετουργία για μένα. Δε γίνεται να είμαι ακριβώς ίδιος εμφανισιακά στον επόμενό μου ρόλο.O ρόλος μου ήταν καταπληκτικός, αλλά πρέπει να απαλλαγώ από τον Jon Snow."Eικάζουμε ότι, βλέποντας τον Kit Harington με κοντό μαλλί ,θα είναι μια από τις στιγμές, που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το τέλος της σειράς πλησιάζει.
 Πάντως, και ως γαμπρός στο γάμο του με τη Rose Leslie (aka Ygritte) διατήρησε το χαρακτηριστικό του look. Άρα τα γυρίσματα δεν έχουν τελειώσει, ακόμα....Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.