Ο Nikolaj Coster-Waldau μιλάει για την απόφαση του Jaime να αφήσει την Cersei

Ο Nikolaj Coster-Waldau μίλησε πρόσφατα στο Vanity Fair  σχετικά με την σκέψη του να εγκαταλείψει την Cersei και έδωσε μερικά στοιχεία για τις επιλογές του στην επόμενη σεζόν.


Επίσης αναφέρθηκε στις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν στους ηθοποιούς λόγω του μειωμένου χρόνου της 7ης σεζόν, καθώς είχαν συνηθίσει να δημιουργούν storylines σε πιο συμπυκνωμένο χρόνο.
Το να προσπαθείς να συνδέσεις τις σκηνές ήταν λίγο περίπλοκο επειδή πρέπει να επενδύσεις πολύ χρόνο, τόσα πολλά χρόνια σε αυτούς τους χαρακτήρες, έτσι όταν ξαφνικά ανακαλύπτεις πως ο Jaime επιστρέφει και ο γιος του αυτοκτόνησε...υπάρχουν πολλά πράγματα που προφανώς δεν μπορέις να δεις στην οθόνη, όλες τις στιγμές, αλλά πρέπει να τις σκεφτείς μέσα στο μυαλό σου, αν είσαι ηθοποιός ή τουλάχιστον να μιλήσεις γι'αυτές. Υπάρχουν πολλές τέτοιες στιγμές που συνδέουν τις σκηνές στην διάρκεια της σεζόν.

Επίσης μίλησε για την μνημειώδη απόφαση που πήρε τελικά, να εγακταλείψει την τοξική αδερφή του στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Σύμφωνα με τον Coster-Waldau, ήταν η στιγμή που η Cersei διέταξε τον Robert Strong να εκτελέσει τον Jaime που έκοψε την σύνδεση τους.
Εκεί πόνεσε η καρδιά του. Καθώς όλη του η ζωή ήταν με εκείνη.

Η φράση του πριν αποχωρήσει, "δεν σε πιστεύω," είχε και υπόβαθρο: " Λέει μέσα του, δεν σε αγαπάω πια...σε προκαλώ να κάνεις αυτό που θες και δεν μπορέις να με πονέσεις πια, μιας και η καρδιά μου καταστράφηκε από εσένα. Δεν μπορέις να με πονέσεις περισσότερο απ'ότι έχεις κάνει," τόνισε ο Coster-Waldau.


Αυτή η φράση βέβαια ειπώθηκε εν θερμώ και μπορέι να μην διαρκέσει για πολύ. " Αυτή, φυσικά, ειπώθηκε σε στιγμή πάθους. Ποιος ξέρει αν ισχύει;"
Είμαι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια- η 6η Ιουνίου ήταν η 20η επέτειος μας- και είμαι πολύ, πολύ τυχερός. Έχω μια υπέροχη ζωή. Αλλά σε αυτά τα 20 χρόνια υπήρξαν και τσακωμοί. Μπορεί να είσαι τόσο θυμωμένος που για ένα δευτερόλεπτο να πεις μέσα στον θυμό σου, 'Λοιπόν, γ@μ# το." Φυσικά, 3 δευτερόλεπτα μετά λες 'Όχι, όχι, όχι. Τι κάνω; Τι σκέφτομαι;'... Πιστεύω πως τα βασικά συναισθήματα είναι ίδια σε όλες τις σχέσεις. 
Αμέσως μετά πρόσθεσε πως η σχέση του με την γυναίκα του δεν έχει καμιά σχέση με την σχέση του Jaime με την Cersei.

Μιλώντας για την "εξαιρετική" ερχόμενη σεζόν, ο Coster-Waldau είπε πως "ήταν σίγουρα η σκληρότερη σεζόν αλλά ήταν και η πιο ικανοποιητική."
Το τέλος της σειράς έφτασε. Δεν θα υπάρξουν πολλές ιστορίες μετά απ'αυτό, έτσι για μένα....δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί η κατάσταση αλλά την βρίσκω ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.