Θεωρίες και επιβεβαιώσεις για το prequel του GoT


Που θα μας ταξιδέψει η νέα σειρά του Γουέστερος; Οι πληροφορίες, πλέον επιβεβαιωμένες κι από τον ίδιο τον συγγραφέα των βιβλίων, αναφέρουν το πράσινο φως για ένα πιλοτικό επεισόδιο στον κόσμο της Φωτιάς και του Πάγου.

Σε συνεργασία με την σεναριογράφο και παραγωγό Jane Goldman, ο Martin ετοιμάζει τη νέα σειρά.. στην καλύτερη το 2020. Αν και οι επιλογές ιστοριών είναι τεράστιες, μιας και ο συγγραφέας κάθε χρόνο προσθέτει λεπτομέρειες και αναφορές, κατά πάρα πιθανότητα η σειρά θα ξεκινήσει στην Εποχή των Ηρώων με την μεγάλη Νύχτα (Long Night) και συμπεριλαμβάνοντας τη δημιουργία των White Walkers.Η Εποχή των Ηρώων πήρε το όνομά της από τους σπουδαίους άνδρες και γυναίκες που έζησαν στα χρόνια της ειρήνης, που ακολούθησε τη δημιουργία του Συμφώνου (βλέπε Dawn Age). Διήρκεσε σχεδόν τέσσερις χιλιάδες χρόνια και μιλάμε για δέκα χιλιάδες χρόνια πριν από την Κατάκτηση του Αίγκον. Κατά την περίοδο αυτή εκατό βασίλεια ανέβηκαν και έπεσαν. Μια εποχή όπου πολλές αρχαίες παραδόσεις και κληροδοτήματα δημιουργήθηκαν από τους Πρώτους Ανθρώπους, με επιρροή από τα Παιδιά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τα πολλά γεγονότα της εποχής υπόσχονται έναν πιο πρωτόγονο κόσμο από αυτόν που βλέπουμε στο GoT. Ανάμεσα στη Μεγάλη Νύχτα και την εισβολή των Γουόκερς, την μάχη της Αυγής και τη νίκη των ανθρώπων θα μπορούσαμε να δούμε και τον 13ο Άρχοντα Διοικητή της Νυχτερινής Φρουράς με τη «νεκρή» του νύφη και τις πολλές θεωρίες που τον θέλουν τον παρόντα Βασιλιά της Νύχτας (περισσότερα εδώ) και την πτώση του από τον Σταρκ Βασιλιά του Βορρά και τον Βασιλιά Πέρα από το Τείχος.


Μην ξεχνάμε φυσικά την Εισβολή των Άνταλ και τη δημιουργία της βάσης του «σημερινού» τρόπου διακυβέρνησης, εθίμων και πίστης. Και όσο αυτά συνέβαιναν στο Γουέστερος, στο Έσσος και συγκεκριμένα στη Βαλύρια ανακαλύπτουν τους δράκους.

Δεδομένου του χρονοδιαγράμματος των παραπάνω γεγονότων θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα Παιδιά του Δάσους, τους Greenseers καθώς και τους Πρώτους Ανθρώπους. Τον πολυσυζητημένο Μπραν τον Χτίστη, την κατασκευή του Τείχους και του Γουίντερφελ, τον Durran δημιουργό του Storm's End και σύζυγος της Elenei, κόρη του θεού της θάλασσας (βλέπε εδώ) καθώς και τον Λαν τον Έξυπνο.

 
Το ευχάριστο μιας νέας επιτυχημένης σειράς θα μπορούσε να ανοίξει δρόμους για περισσότερα κι έτσι να βλέπαμε την Επανάσταση του Ρόμπερτ ή σημαντικά κομμάτια της βασιλείας των Ταργκάρυεν ακόμη και την καταστροφή της Βαλύρια.

Ποιο ιστορικό γεγονός σας εξάπτει την φαντασία και θα θέλατε να δείτε στις οθόνες σας;

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.