Τα χρονοδιαγράμματα του ΗΒΟ για την 8η season του Game of Thrones και για το prequel Age of Heroes

 
Αυτή τη περίοδο, οι δημοσιογράφοι εστιάζουν στην ένωση Τηλε-κριτικών (Television Critics Association), όπου τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια, αποκαλύπτουν τα επερχόμενα τηλεοπτικά σχέδιά τους. H συνέντευξη τύπου του τηλεοπτικού δικτύου ΗΒΟ ήταν πρώτη στο πρόγραμμα και εκεί ο διευθυντής προγράμματος Casey Bloys, έδωσε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Game of Thrones.


Η τελευταία season θα προβληθεί στο πρώτο μισό του 2019.

Αυτό το νέο δεν αποτελεί έκπληξη, βέβαια. Γνωρίζουμε ότι, τα τελευταία 6 επεισόδια της σειράς θα προβληθούν το 2019. Προσφάτως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, οπότε η παραγωγή έχει αρκετό χρόνο για την επεξεργασία του υλικού και τη προσθήκη οπτικών εφέ, αλλά αυτές οι διαδικασίες δεν πρόκειται να διαρκέσουν έως το δεύτερο μισό του 2019.Οι μέχρι τώρα προβλέψεις, αναφέρουν ως επικρατέστερη περίοδο πρεμιέρας το Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Να σημειωθεί ότι "παραδοσιακά" μέχρι την 6η season ο Απρίλιος ήταν μήνας πρεμιέρας GoT, εκτός από την 7η season, που έκανε πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου.

Στην ερώτηση πώς του φάνηκε η 8η season, o Bloys απάντησε: "It's pretty great!"
 
Σχετική εικόνα

To prequel Age of Heroes δε θα ξεκινήσει γυρίσματα μέχρι το 2019.

 Εδώ και κάποιο διάστημα είναι γνωστό ότι το HBO ετοιμάζει prequel του Game of Thrones. Η σειρά δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο, όμως γνωρίζουμε ότι θα διαδραματίζεται τη περίοδο της Εποχής των Ηρώων- Age of Heroes, χιλιάδες χρόνια πριν τη Daenerys Targaryen, τον Jon Snow και τον Tyrion Lannister. Υπάρχουν φήμες ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο, αλλά ο Βloys τις διέψευσε λέγοντας : "Δεν γνωρίζω από που ξεκίνησαν αυτές οι φήμες.Ελπίζουμε η παραγωγή να ξεκινήσει στις αρχές του 2019."
Στη παρούσα φάση, αναζητούν σκηνοθέτη.

Επομένως, ο τηλεοπτικός διάδοχος του Game of Thrones θα ξεκινήσει γυρίσματα την ίδια χρονιά που θα προβληθεί η -τελευταία- 8η season. Παραμένει ακόμα άγνωστο, πότε θα προβληθεί το prequel.

Επίσης, κυκλοφορούν φήμες και για άλλα prequels του Game of Thrones. Συγκεκριμένα,μερικές εβδομάδες νωρίτερα αναφέρθηκε ότι το ΗΒΟ προετοιμάζει μια δεύτερη σειρά με τίτλο Empire of Ash, όπου θα αναφέρεται στη πτώση της Βαλλυριανής Αυτοκρατορίας. Ο Βloys δεν σχολίασε καθόλου τη συγκεκριμένη φήμη, οπότε τα συμπεράσματα δικά σας... 

Γνωρίζουμε ότι το ΗΒΟ έχει καταπιαστεί με την δημιουργία 5 διαφορετικών prequels,αλλά μόνο για το Age of Heroes γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι βρίσκεται στο στάδιο δημιουργίας πιλότου (pilot episode). O Bloys για τα υπόλοιπα 4 έχει δηλώσει ότι" τα 2 βρίσκονται σε αναμονή και τα άλλα 2 εκτός ", ό,τι και αν σημαίνει αυτό....
Ο Bloys αναφέρθηκε και για άλλες σειρές του ΗΒΟ, εκτός του Game of Thrones. Συγκεκριμένα:
  • Το δημοφιλές western του ΗΒΟ Deadwood, ακυρώθηκε το 2004, και από τότε οι fans της σειράς ζητούν τη συνέχειά της. O Bloys επιβεβαίωσε ότι το κανάλι θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο τα γυρίσματα της κινηματογραφικής της ταινίας.
  • Αν θυμάστε, οι δημιουργοί του GoT,  David Benioff και Dan Weiss είχαν σκεφτεί να δημιουργήσουν τη δραματική σειρά Confederate, με θέμα μια εναλλακτική πραγματικότητα στην οποία οι Συνομόσπονδες Πολιτείες της Αμερικής αποσχίστηκαν επιτυχώς από τις ΗΠΑ, διατηρώντας το θεσμό της δουλείας. Σύμφωνα με τον Βloys δεν υπάρχει καμία αλλαγή, καθώς τίποτα δεν έχει γραφτεί. Προφανώς όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι "απασχολημένοι".Δεδομένων των αντιδράσεων που προκάλεσε το θέμα της σειράς και ότι η Disney "πιέζει" τους Benioff και Weiss να δημιουργήσουν μια ταινία Star Wars, φαίνεται ότι το Confederate θα αργήσει να φανεί στον τηλεοπτικό ορίζοντα.
  • Η κωμωδία Curb Your Enthusiasm θα επιστρέψει όποτε ο πρωταγωνιστής και δημιουργός της Larry Davis νιώσει έτοιμος,σύντομα πιστεύει ο Bloys.
  • Ο Βloys μίλησε σχετικά με το πώς έδωσε το πράσινο φως για τη 3η season του True Detective, μετά από την αδιάφορη 2η :" Όταν διάβασα το σενάριο, ήμουν σίγουρος."
  • O Bloys ειρωνεύτηκε διακριτικά και το Amazon, σχολιάζοντας : Δεν υπάρχει το επόμενο Game of Thrones ή το επόμενο Sopranos. Υπάρχει η επόμενη καλύτερη σειρά." Αυτό ειπώθηκε γιατί ο CEO της Amazon, Jeff Bezos, είχε χαρακτηρίσει τη τηλεοπτική μεταφορά του Lord of the Rings (σ.σ παραγωγή της Amazon) ως "το επόμενο τηλεοπτικό Game of Thrones."
  • Ο Bloys  σχολίασε για το Westworld ότι "Δεν απευθύνεται στο τυχαίο θεατή. Οι δημιουργοί της σειράς, Jonah Nollan και Lisa Joy, θέλουν να κεντρίζουν τη προσοχή του κοινού."
  • Τέλος συνεχάρη το Netflix, καθώς για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο έχει παραπάνω υποψηφιότητες στα φετινά τηλεοπτικά βραβεία Emmy." Είναι μεγάλη τιμή και την αξίζουν.Οι 4 λιγότερες δικές μας υποψηφιότητες επ' ουδενί δε σημαίνουν ότι θα αλλάξουν το τηλεοπτικό μας περιεχόμενο."
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.