Άλλος ένας στην λίστα που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα !
Στη λίστα με αυτούς που έχουν γυρίσει την τελευταία τους σκηνή για το GoT έρχεται να προστεθεί και ο Nikolaj Coster-Waldau. Όσο γεμίζει η λίστα τόσο αντιλαμβανόμαστε ότι το τέλος πλησιάζει όλο και περισσότερο.


Ο Jaime Lannister ή Kingslayer ή Αιμομίκτης παρότι ξεκίνησε ως ένας μισητός χαρακτήρας για το κοινό του GoT , η πορεία του στις σεζόν που ακολούθησαν έδειξαν την αλλαγή του σε έναν χαρακτήρα που είναι περισσότερο από συμπαθής. Άνετα πλέον μπορούμε να τον αποκαλούμε και Prince Charming. Αυτό μας κάνει λίγο πιο δύσκολο τον αποχαιρετισμό.

Ας δούμε όμως τι ειπώθηκε από τον ίδιο σε συνέντευξη του στο Variety σχετικά με την 8η σεζόν. Συγκεκριμένα είπε : 
" Δεν έχω ολοκληρώσει στο 100% τις σκηνές , όμως έχω γυρίσει την τελευταία μου σκηνή. Δουλέψαμε πιο σκληρά από ποτέ. Χρειάστηκε ο διπλός χρόνος για αυτά τα έξι επεισόδια από ότι για τις δυο προηγούμενες σεζόν. Τα δώσαμε όλα. Ο Dan και ο David δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά για το κλείσιμο της ιστορίας μας ".
Και κάπως έτσι γινόμαστε όλο και πιο ανυπόμονοι και σιχτιρίζουμε που το 2019 αργεί ακόμα.

Παράλληλα στη συνέντευξη του μίλησε και για κάποιες στιγμές από τις προηγούμενες σεζόν που η ψυχούλα του δεν άντεξε.
Μία από τις σκηνές που δεν μπορούσε να δει ήταν όταν ο Robbin Arryn θήλαζε ενώ ήταν ουσιαστικά 7 ετών και την χαρακτήρισε ως μια σκηνή αρκετά ενοχλητική. Κατά τον ίδιο (αλλά και για όλους εμάς που την είδαμε) ήταν πολύ περίεργη και λάθος από κάθε άποψη.


Η δεύτερη σκηνή που του προκάλεσε δυσφορία ήταν η απόφαση του Stannis Baratheon να κάψει την ίδια του την κόρη την Shireen ως θυσία προς τον θεό του Φωτός. Την χαρακτήρισε ως μια πολύ σκληρή σκηνή παρότι αντιλαμβανόταν πως ήταν μέρος της πλοκής του σεναρίου. Όχι μόνο δεν μπορούσε να την δει αλλά του ήταν πολύ δύσκολο ακόμα και να την διαβάσει. 


Μάλλον ο αγαπημένος πλέον Jaimie ξεχνά τις δικές του σκηνές όπου περιείχαν την παραλίγο δολοφονία του Bran και τις creepy αιμομικτικές σχέσεις με την Cersei. Και εμείς από την πλευρά μας μάλλον τις ξεχάσαμε. Τις κλειδώσαμε στο χρονοντούλαπο μιας και έχει κατά κάποιο τρόπο εξιλεωθεί στα μάτια μας.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.